1. Vakantiepark in de Achterhoek
  2. Nieuwe vakantiewoningen met wellness
  3. Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiewoning kopen in Lichtenvoorde

Maak kennis met ons exclusieve vakantiepark in de Achterhoek: Résidence Lichtenvoorde. Dit vakantiepark is gelegen in een unieke regio in de provincie Gelderland, de Achterhoek. Het vakantiepark staat bekend om de uitgebreide faciliteiten zoals een bowlingbaan, binnenzwembad, fitnessruimte, restaurant en een visvijver. Klinkt dat als muziek in uw oren? Op Résidence Lichtenvoorde zijn diverse type nieuwe vakantiewoningen te koop.

Bekijk de vakantiewoningen in Lichtenvoorde
 

Nieuw! Recreatievilla's met privézwembad in de Achterhoek

Résidence Lichtenvoorde, een luxueus vakantiepark in de Achterhoek, breidt het aanbod vakantiewoningen uit met 20 duurzaam gebouwde recreatievilla's inclusief eigen zwembad! Hiermee speelt het park in op de steeds groter wordende vraag naar groepswoningen en eigen faciliteiten bij de woning.

Lees hier meer over de nieuwe villa's
 
Recreatievilla's met privezwembad

Recreatiewoningen te koop in Lichtenvoorde

Vakantiepark in Lichtenvoorde (Achterhoek)

Ook de omgeving heeft veel te bieden. Het park is prachtig gelegen tussen de bossen en weilanden van de Achterhoek. Dit zorgt gegarandeerd voor een écht oer-Hollands gevoel. Zoekt u liever de gezelligheid op in de stad? Ook dat kan. Het centrum van Lichtenvoorde ligt op nog geen 5 kilometer van het vakantiepark af. Ook evenementen zoals de Zwarte Cross en het bloemencorso zorgen voor een levendige regio.

 
 

Ontdek de Achterhoek, beleef Lichtenvoorde

De Achterhoek is verrassend veelzijdig en goed bereikbaar. De regio wordt dan ook steeds vaker gevonden door nationale toeristen. Wandelen? Fietsen? Alles is mogelijk. Ook op het gebied van het kopen van een vakantiewoning in Lichtenvoorde is alles mogelijk. U kunt zowel een vakantiehuis kopen in Lichtenvoorde voor eigen gebruik als voor de verhuur. Bij de gedeeltelijke of volledige verhuur van uw tweede woning profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Meer over een recreatiewoning kopen in Lichtenvoorde 

Heeft u interesse om een vakantiehuis te kopen in Lichtenvoorde? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan en laat u informeren over de mogelijkheden op Résidence Lichtenvoorde.

Meer informatie aanvragen