Vakantiewoning kopen in Lichtenvoorde

Maak kennis met ons exclusieve vakantiepark in de Achterhoek: Résidence Lichtenvoorde. Dit vakantiepark is gelegen in een unieke regio in de provincie Gelderland, de Achterhoek. Het vakantiepark staat bekend om zijn uitgebreide faciliteiten zoals een bowlingbaan, binnenzwembad, fitnessruimte, restaurant en een visvijver. Klinkt u dit als muziek in de oren? Op Résidence Lichtenvoorde zijn diverse type nieuwe vakantiewoningen te koop.

Bekijk vakantiewoningen

Vakantiepark in Lichtenvoorde (Achterhoek)

Ook de omgeving heeft veel te bieden. Het park is prachtig gelegen tussen de bossen en weilanden van de Achterhoek. Dit zorgt gegarandeerd voor een écht oer-Hollands gevoel. Zoekt u liever de gezelligheid op in de stad? Ook dat kan. Het centrum van Lichtenvoorde ligt op nog geen 5 kilometer van het vakantiepark af. Ook evenementen zoals de Zwarte Cross en het bloemencorso zorgen voor een levendige regio.

Meer informatie aanvragen

Nieuw in de Achterhoek! Vakantiewoningen met wellness

Recent hebben wij op Résidence Lichtenvoorde gloednieuwe vakantiewoningen met wellness faciliteiten geïntroduceerd. Deze zijn te koop met bijvoorbeeld een eigen sauna, jacuzzi of buitendouche. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Ontdek de Achterhoek, beleef Lichtenvoorde

De Achterhoek is verrassend veelzijdig en goed bereikbaar. De regio wordt dan ook steeds vaker gevonden door nationale toeristen. Wandelen? Fietsen? Alles is mogelijk.

Ook op het gebied van het kopen van een vakantiewoning in Lichtenvoorde is alles mogelijk. U kunt zowel een vakantiehuis voor eigen gebruik kopen als voor de verhuur. Bij de gedeeltelijke/volledige verhuur van uw tweede woning profiteert u van een aantrekkelijk rendement.

Meer over een vakantiewoning in Lichtenvoorde 

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiewoning in Lichtenvoorde? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan en laat u informeren over de mogelijkheden op Résidence Lichtenvoorde.

Brochure aanvragen

Een vakantiewoning kopen in Nederland? Vul het formulier in en wij zullen u voorzien van meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning bij TopParken.
Brochure aanvragen