1. Mooiste landgoed van de Veluwe
  2. Nabij Ede, Arnhem en Amersfoort
  3. Voor eigen gebruik en verhuur

Vakantiewoning kopen in Lunteren (Veluwe)

In het gezellige dorpje Lunteren (Gelderland) ligt Landgoed de Scheleberg, het paradepaartje van onze 14 vakantieparken. Het vakantiepark beschikt over luxe vakantiehuizen & villa's in een bosrijke omgeving. Een zeer geschikte locatie om een eigen vakantiehuis te kopen of te investeren in een vakantiewoning. Geniet van de vele faciliteiten en de omgeving tijdens een weekendje weg in uw eigen vakantiehuis of laat uw vakantiewoning verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Kortom: een vakantiewoning kopen in Lunteren, midden op de Veluwe, is zeker een goed idee.

Bekijk vakantiewoningen & villa's

Uitgelichte vakantiehuizen op Landgoed de Scheleberg:

 

Vakantiepark in Lunteren en op de Veluwe

Ons vakantiepark in Lunteren, Landgoed de Scheleberg, is niet omheind waardoor u direct verbonden bent met de Veluwe. Beleef de Veluwe wanneer u maar wilt door een eigen vakantiehuis te kopen in Lunteren. Dichterbij de natuur en de rust kan bijna niet! Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de (inter)nationale gasten die vakantie vieren op Landgoed de Scheleberg. Zo stijgt het bezoekersaantal van de Veluwe flink. De afwisseling tussen rust en culturele activiteiten is het geheim van de Veluwe. Op korte afstand van uw eigen vakantiewoning op Landgoed de Scheleberg ligt Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Ouwehands Dierenpark Rhenen en het beroemde Kröller-Müller museum. Een vakantiewoning kopen in Lunteren betekent al dit moois ontdekken.

 
 
 

Beleef de omgeving van Lunteren

Een centraal gelegen vakantiehuis kopen in Nederland? U hoeft niet verder te zoeken! Het Geografisch Middelpunt van Nederland ligt namelijk in de bossen van het Gelderse Lunteren. Vanuit uw eigen vakantiewoning bezoekt u gemakkelijk één van de nabijgelegen dierenparken, attractieparken of musea.

Meer over een vakantiewoning kopen in Lunteren

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning in Lunteren of laat u volledig ontzorgen door uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig te laten verhuren. Geen zorgen om schoonmaak of onderhoud. Bij ons zijn deze punten in goede handen. De prachtige ligging op de Veluwe maakt uw vakantiewoning een ideale bestemming voor uzelf én voor uw gasten, mocht u het vakantiehuis of de villa ook willen verhuren. Kies voor een recreatiewoning kopen in Lunteren.

Vraag vrijblijvend de brochure aan