1. Mooiste landgoed van de Veluwe
  2. Vakantiewoningen & villa's
  3. Nabij Ede, Arnhem en Amersfoort
  4. Slechts 1 uur rijden vanaf Randstad

Vakantiewoning kopen in Lunteren (Veluwe)

In het gezellige dorpje Lunteren (Gelderland) ligt Landgoed de Scheleberg, het paradepaartje van onze 14 vakantieparken. Het vakantiepark beschikt over luxe vakantiehuizen & villa's in een bosrijke omgeving. Een zeer geschikte locatie om een eigen vakantiehuis te kopen of te investeren in een vakantiewoning. Geniet u van de vele faciliteiten en de omgeving of laat uw vakantiewoning verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. 

Bekijk vakantiewoningen & villa's
 

Vakantiepark op de Veluwe

Ons vakantiepark in Lunteren, Landgoed de Scheleberg, is niet omheind waardoor u direct verbonden bent met de Veluwe. Beleef de Veluwe wanneer u maar wilt door een eigen vakantiehuis te kopen. Dichterbij de natuur en de rust kan bijna niet! 

Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de (inter)nationale gasten die vakantie vieren op Landgoed de Scheleberg. Zo stijgt het bezoekersaantal van de Veluwe flink. De afwisseling tussen rust en culturele activiteiten is het geheim van de Veluwe. Op korte afstand van uw eigen vakantiewoning op Landgoed de Scheleberg ligt Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Ouwehands Dierenpark Rhenen en het beroemde Kröller-Müller museum.

Meer informatie aanvragen
 

Beleef de omgeving van Lunteren

Een centraal gelegen vakantiehuis kopen in Nederland? U hoeft niet verder te zoeken! Het Georgrafisch Middelpunt van Nederland ligt namelijk in de bossen van het Gelderse Lunteren. Vanuit uw eigen vakantiewoning bezoekt u gemakkelijk één van de nabijgelegen dierenparken, attractieparken of musea.

 

Meer over een vakantiewoning in Lunteren

Geniet het hele jaar door van uw eigen vakantiewoning in Lunteren of laat u volledig ontzorgen door uw vakantiehuis gedeeltelijk/volledig te laten verhuren. Geen zorgen om schoonmaak of onderhoud. Bij ons zijn deze punten in goede handen! 

Op Landgoed de Scheleberg zijn luxe vakantiewoningen & villa's te koop. 

 
Brochure aanvragen
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Lunteren? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen