Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Lunteren

Vakantiewoning kopen in Lunteren

Vakantiewoning kopen nabij Lunteren (Veluwe)

De Veluwe is een zeer geschikte locatie om een eigen vakantiewoning te kopen, of om te investeren in een vakantiewoning en interessante verhuuropbrengsten te behalen. Vlak bij het gezellige dorpje Lunteren (Gelderland) vindt u namelijk onze vakantieparken Bospark Ede, Recreatiepark ‘t Gelloo en Landgoed de Scheleberg. Op dit moment hebben we nog een ruim aanbod vakantiewoningen te koop op Bospark Ede en Recreatiepark ‘t Gelloo. Dat we nabij Lunteren alleen nog aanbod hebben op onze Veluwse parken Recreatiepark ‘t Gelloo en Bospark Ede is niet gek. Zo is Landgoed de Scheleberg volledig uitverkocht vanwege de zeer populaire locatie. Uw kans om dus nú te investeren in een vakantiewoning in deze geliefde omgeving!

Onze vakantiewoningen vlak bij Lunteren

De vakantiewoningen op Recreatiepark ‘t Gelloo en Bospark Ede zijn prachtig gelegen midden in de natuur en beschikken onder andere over een ruim woongedeelte, keuken, meerdere slaapkamers, badkamer(s) en zitgedeelte. Bovendien komt u heerlijk tot rust in de tuin met veel privacy. Houdt u echt van luxe? Dan is de Veluwe Hoeve op Recreatiepark ‘t Gelloo echt iets voor u: deze bevat vloerverwarming, een bad met whirlpool en optioneel eigen wellness-faciliteiten. Kiest u liever voor comfort? Dan bieden we op Bospark Ede de perfecte keuze: de Module Limited Edition is namelijk geschikt voor 6 personen en bevat 3 slaapkamers, een ruime tuin en optioneel een eigen berging. 

Wilt u meer informatie over Recreatiepark 't Gelloo en Bospark Ede, de brede diversiteit aan vakantiewoningen en de mogelijkheden?

Bekijk onze recreatiewoningen in Lunteren ⤵

Recreatiepark 't Gelloo

Bospark Ede

Over onze vakantieparken nabij Lunteren

Recreatiepark ‘t Gelloo en Bospark Ede liggen beiden in de Gelderse bossen, midden op de Veluwe. Er is in de omgeving veel te beleven, maar ook op de parken zelf. Zo beschikken beide parken over een buitenzwembad, speeltuinen, diverse sportvelden en een gezellig restaurant met terras. Bovendien zijn deze parken gecertificeerd met het Green Key keurmerk goud, het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van duurzaamheid binnen de toeristische sector. Dit is op de parken goed zichtbaar: van de houten bewegwijzering tot aan duurzame vakantiewoningen, elektrische golfkarren en FairTrade beddengoed.

De Veluwe is hot!

Wist u al dat het middelpunt van Nederland in Lunteren ligt? Het middelpunt is te herkennen aan een zwerfkei, die precies in het midden van Nederland ligt. Bovendien is er op de Veluwe genoeg te doen: wandelen, fietsen, paardrijden, maar ook toeristische attracties zoals het Kröller Müller Museum, het Openluchtmuseum en Apenheul. Beide vakantieparken liggen op korte afstand van grote plaatsen zoals Ede, Arnhem en Amersfoort, waar ook de mogelijkheden voor een dagje weg oneindig zijn! De parkfaciliteiten en de omgeving maken van Recreatiepark ‘t Gelloo en Bospark Ede de perfecte locatie voor een eigen vakantiewoning voor privégebruik, verhuur of een combinatie hiervan. 

Een eigen vakantiewoning nabij Lunteren?

Begint het bij u al te kriebelen? Een eigen vakantiewoning, midden in Nederland, waar u heerlijk tot rust kunt komen, of kunt profiteren van een interessant netto rendement? We staan graag voor u klaar om uw droom te verwezenlijken en informeren u over de mogelijkheden. Bovendien bent u van harte welkom op onze vakantieparken nabij Lunteren om de vakantiesfeer te proeven, de vakantiewoningen te bezichtigen en kennis te maken met onze organisatie. Uw zoektocht start hier.

 

Of vraag direct meer informatie aan