Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Luxe vakantiewoning kopen op de Veluwe

 • Zorgeloos investeren in luxe recreatiewoningen
 • 6 verschillende vakantieparken
 • Nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

De Veluwe wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, schitterende natuurgebieden en leuke dorpen en steden. Kortom, een vakantiewoning kopen op de Veluwe is niet voor niets zeer populair. Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiehuizen op 6 vakantieparken op de Veluwe. De perfecte locatie om het hele jaar door te genieten van vakantie in de natuur in uw eigen vakantiehuis of om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur met daarbij een interessant nettorendement.

 

Of vraag direct meer informatie aan

Informatiedagen op de Veluwe ⤵

 

Onze 6 vakantieparken op de Veluwe 🌳

Recreatiepark 't Gelloo

Gelegen midden in de bossen van de Veluwe, in Ede.
 

Landgoed de Scheleberg

Een prachtig landgoed in de bossen van de Veluwe, in Lunteren.
 

Recreatiepark Beekbergen

Een exclusief vakantiepark op de Veluwe, vlak bij Apeldoorn.
 

Recreatiepark de Wielerbaan

Rustig vakantiepark in Wageningen, vlak bij de Rijn.
 

Bospark Ede

Gelegen diep in de bossen van de Veluwe, vlak bij Ede.
 

Resort Veluwe

Het nieuwste vakantiepark in Garderen, een schitterend bosrijk park.
 

Waarom een recreatiewoning op de Veluwe kopen bij TopParken?

  Interessant rendement

  Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiehuis en de mogelijkheid tot het terugvragen van BTW.

  Professionele verhuurorganisatie

  Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw recreatiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.

  Uitstekende faciliteiten

  Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.

  Jarenlange ervaring

  Koop uw vakantiehuisje bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

De voordelen van een recreatiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe op een vakantiepark? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Elk vakantiepark is anders maar hebben toch ook dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur en bieden geweldige faciliteiten aan. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. Niet alleen is de Veluwe een populaire vakantieregio voor binnenlandse vakanties maar ook steeds meer buitenlandse toeristen komen naar Nederland. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators. 

Maak echt kennis met de Veluwe
Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

Meer informatie ontvangen?
Bent u geïntereseerd in een vakantiewoning die te koop staat op de Veluwe bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan, met alle informatie over onze vakantieparken en vakantiewoningen op de Veluwe.

 

Kiest u voor eigen gebruik of verhuur?

Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe bij TopParken is mogelijk voor meerdere doeleinden. Behalve het vakantiehuis volledig aan te bieden voor de verhuur, kunt u ook kiezen voor eigen gebruik of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hieronder lichten wij de verschillende opties nader toe:

 • Volledige verhuur - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor de volledige verhuur betekent dat u er zelf geen gebruik van kunt maken. U ontvangt een interessant rendement en de verhuur wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
 • Combinatie van verhuur en eigen gebruik - U bepaalt wanneer u het vakantiehuisje zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor de verhuur. Bij een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik is uw rendement afhankelijk van hoe vaak u uw vakantiehuis beschikbaar stelt voor verhuur.
 • Eigen gebruik - Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe voor eigen gebruik betekent dat u op vakantie kan gaan wanneer het u uitkomt. Bovendien kunt u het vakantiehuisje dan volledig naar eigen wens inrichten.

TopParken is, dankzij jarenlange ervaring in de recreatiebranche, een betrouwbare partner voor het kopen van uw vakantiehuisje. Ons professionele team begeleidt u in elke stap van het proces en voorziet u van eerlijk en objectief advies. Bovendien wordt u volledig ontzorgd als u besluit het vakantiehuis te verhuren. 

 

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen

Waar moet ik op letten bij een recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Bij de aanschaf van een eigen recreatiewoning komt veel kijken. Het is goed om hier van tevoren goed onderzoek naar te doen voordat u een recreatiewoning op de Veluwe gaat kopen. Bij TopParken vertellen wij u graag hoe het proces werkt als u geïnteresseerd bent om een van onze recreatiewoningen te kopen.

Vanaf welk bedrag kan ik een recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Een recreatiewoning op de Veluwe kopen doet u bij TopParken vanaf €86.654,- inclusief kavel. Er zijn uiteenlopende recreatiewoningen te koop op de Veluwe met verschillende eigenschappen en prijsniveaus. TopParken biedt u professioneel advies en begeleiding zodat u zorgeloos kunt investeren.

Kan ik een vakantiewoning op de Veluwe kopen voor de verhuur?

Bij TopParken heeft u drie keuzes: een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Kiest u voor volledige verhuur dan kunt u een aantrekkelijk rendement behalen maar kunt u zelf geen gebruik maken van de woning.