1. Nieuwe vakantiewoningen en villa's te koop
  2. Keuze uit 5 vakantieparken
  3. De mooiste regio van Nederland

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, schitterende natuurgebieden en leuke dorpen en steden. Kortom, de Veluwe is de perfecte plek om een eigen vakantiehuis te kopen. Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiewoningen op maarliefst 5 vakantieparken op de Veluwe. Vakantiewoningen voor 2 of 12 personen, midden in de natuur, vlakbij een gezellige stad, op een rustig vakantiepark of op een wat meer levendig park.

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Veluwe populairste vakantielocatie in eigen land!

De Veluwe was in 2019 de populairste vakantiebestemming in eigen land. In 2018 waren de Noordzeebadplaatsen nog het populairst maar de Veluwe is de Nederlandse kust voorbij gestreeft. De Veluwe was vorig jaar goed voor 1,7 miljoen vakanties, dat zijn er maarliefst 16,3% meer dan in 2018 (bron: Omroep Gelderland).

Mede door de toenemende populariteit van de Veluwe is het zeer interessant om te investeren in een vakantiewoning op de Veluwe. TopParken heeft op de Veluwe vijf vakantieparken waar u vakantiewoningen kunt kopen met een interessant rendement of voor eigen gebruik. 

Onze 5 vakantieparken op de Veluwe

Vakantiewoningen te koop op 5 vakantieparken op de Veluwe

Wilt u een vakantiehuis kopen op een vakantiepark op de Veluwe? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Met maarliefst 5, gevarieerde, vakantieparken op de Veluwe zit er altijd iets bij wat past bij uw wensen en eisen. Zo kunt u bij ons een vakantiewoning kopen in een van de volgende plaatsen op de Veluwe: Lunteren, Ede, Beekbergen en Wageningen. De kans is groot dat één van deze vakantieparken bij u past. Elk vakantiepark is anders, maar hebben toch dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur en bieden geweldige faciliteiten aan. Denk hierbij aan binnen- en buitenzwembaden, sportvelden, tennisbanen, speeltuinen en uitstekende horecagelegenheden. Kom volledig tot rust in uw eigen vakantiehuis op een prachtig vakantiepark of landgoed midden in de bossen van de Veluwe. Wat uw wensen en eisen ook zijn, bij TopParken vindt u zeker het vakantiehuis van uw dromen op de Veluwe.

Meer informatie ontvangen?
Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis op de Veluwe? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan, bomvol informatie over onze vakantieparken en vakantiewoningen op de Veluwe.

Informatie aanvragen
 

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe bij TopParken?

  • Geniet van een vakantiewoning op een unieke locatie op de Veluwe (Gelderland) en ontdek de prachtige omgeving vanaf een centrale plek.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark, zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Koop uw vakantiehuis aan bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

Maak echt kennis met de Veluwe
Bent u geintereseerd in het kopen van een vakantiehuis in Veluwe? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

Afspraak maken