Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

  • Nieuwe vakantiewoningen en villa's te koop
  • Keuze uit 6 vakantieparken
  • De mooiste regio van Nederland

Vakantiewoningen te koop op de Veluwe

De Veluwe wordt niet voor niets één van de mooiste regio’s van Nederland genoemd: prachtige bossen, mooie waterlandschappen, schitterende natuurgebieden en leuke dorpen en steden.

Kortom, een vakantiewoning kopen op de Veluwe is niet voor niets zeer populair.

Bij TopParken heeft u keuze uit een groot aanbod vakantiehuizen op 6 vakantieparken op de Veluwe. Bijvoorbeeld Recreatiepark 't Gelloo en Bospark Ede, een recent volledig vernieuwd vakantiepark, gelegen aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en midden in de bossen. De perfecte locatie om het hele jaar door te genieten van vakantie in de natuur in uw eigen vakantiehuis of om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur met daarbij een interessant netto rendement.

Bekijk onze vakantiewoningen
 

Of vraag direct meer informatie aan.

Informatie- en inspiratie dagen op de Veluwe

Bekijk het aanbod op onze vakantieparken op de Veluwe

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

Landgoed de Scheleberg

Recreatiepark de Wielerbaan

Onze 6 vakantieparken op de Veluwe

Waarom een vakantiewoning op de Veluwe kopen bij TopParken?

  • Een interessant rendement bij de verhuur van uw vakantiewoning en de mogelijkheid tot het terugvragen van BTW.
  • Kiest u voor (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantiewoning dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie.
  • Maak onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembaden, sportvelden, speeltuinen, horecagelegenheden en nog veel meer.
  • Koop uw vakantiewoning bij een betrouwbare organisatie als TopParken met jarenlange ervaring in de recreatiebranche. 

De voordelen van een vakantiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe op een vakantiepark? Dan vindt u bij TopParken zeker wat u zoekt. Elk vakantiepark is anders maar hebben toch ook dingen gemeen, ze zijn namelijk allen gelegen op een unieke locatie in de natuur en bieden geweldige faciliteiten aan. Gaat u de vakantiewoning geheel of gedeeltelijk verhuren dan zijn deze faciliteiten ook beschikbaar voor uw gasten. Niet alleen is de Veluwe een populaire vakantieregio voor binnenlandse vakanties maar ook steeds meer buitenlandse toeristen komen naar Nederland. De vakantieparken van TopParken hebben doorgaans een hoge bezettingsgraad wat verhuren voor u tot een aantrekkelijke optie maakt. Voor de verhuur werkt TopParken onder andere samen met touroperators. 

Maak echt kennis met de Veluwe
Bent u geïntereseerd in het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe? Kom dan gerust eens langs op een van onze vakantieparken of plan een afspraak in wanneer het u uitkomt. Ontdek de vakantieparken, de faciliteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk de vakantiewoningen. 

Meer informatie ontvangen?
Bent u geïntereseerd in een vakantiewoning die te koop staat op de Veluwe bij TopParken? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan, met alle informatie over onze vakantieparken en vakantiewoningen op de Veluwe.

Vraag de brochure aan
 

Veelgestelde vragen

Kan ik een vakantiewoning op de Veluwe kopen voor de verhuur?

Bij TopParken heeft u drie keuzes: een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Kiest u voor volledige verhuur dan kunt u een aantrekkelijk rendement behalen maar kunt u zelf geen gebruik maken van de woning. 

Heeft TopParken vakantiewoningen te koop op de Veluwe in Apeldoorn?

Bij Recreatiepark Beekbergen kunt u een vakantiewoning kopen nabij Apeldoorn. Hier geniet u van zowel de natuur dichtbij alswel van leuke steden zoals Apeldoorn of Zutphen. Naar Apeldoorn bent u slechts 15 minuten met de auto onderweg. De ideale plek voor een vakantiewoning op de Veluwe.

Kan ik een vakantiewoning kopen op de Veluwe in Ede bij TopParken?

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe in Ede? Dan heeft u bij TopParken keuze uit twee vakantieparken. Een vakantiewoning kopen in Ede is mogelijk bij Bospark Ede of Recreatiepark 't Gelloo. Dankzij de centrale locatie bent u altijd dicht bij grote steden en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer