1. Comfortabele vakantiewoningen
  2. Voor eigen gebruik
  3. Gelegen aan de Rijn
  4. Gezellige binnenstad van Wageningen

Vakantiewoning kopen in Wageningen

Aan de rand van de Veluwe ligt het veelzijdige Wageningen (Gelderland). De historische stad staat bekend om de universiteit, als de Stad der Bevrijding en om de uitgestrekte uiterwaarden. De mix tussen historie en natuur maakt Wageningen tot een mooie locatie om een vakantiewoning te kopen. Vanaf uw eigen vakantiewoning op Recreatiepark de Wielerbaan staat u in korte tijd op de Veluwe of in de gezellige binnenstad van Wageningen. Voor ieder wat wils!

Bekijk vakantiewoningen
 

Vakantiepark in Wageningen

Aan de rand van de Veluwe ligt Recreatiepark de Wielerbaan. Het vakantiepark ligt net buiten de binnenstad van Wageningen in een rustige, bosrijke omgeving. Het gezellige vakantiepark is door de jaren heen een begrip geworden onder de inwoners van Wageningen. Door de vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad, en de directe omgeving hoeft jong en oud zich niet te vervelen. U voelt zich gegarandeerd thuis!

Meer informatie aanvragen
 

Vakantiehuis voor eigen gebruik

Zoek de veelzijdige omgeving van Wageningen op wanneer u dat wilt. Met een vakantiewoning voor eigen gebruik geniet u elke dag van alles wat Recreatiepark de Wielerbaan en de directe omgeving te bieden heeft. U heeft elke dag de mogelijkheid om u terug te trekken op de Veluwe en te genieten van de faciliteiten, de omgeving en de activiteiten.

 

Meer over een vakantiewoning in Wageningen

Geniet het hele jaar door van uw eigen plek in Wageningen door een vakantiewoning te kopen. Proef de Wageningse gezelligheid in een comfortabel vakantiehuis op Recreatiepark de Wielerbaan.

 

Brochure aanvragen

Meer informatie over de aankoop van een vakantiewoning in Wageningen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen