Vakantiewoning kopen in Wageningen

Aan de rand van de Veluwe ligt het veelzijdige Wageningen in de provincie Gelderland. De historische stad staat bekend om de universiteit, als de Stad der Bevrijding en om de uitgestrekte uiterwaarden. De mix tussen historie en natuur maakt dit een mooie locatie om een vakantiewoning te kopen in Wageningen. Vanuit uw eigen vakantiewoning op Recreatiepark de Wielerbaan staat u in korte tijd op de Veluwe of in de gezellige binnenstad van Wageningen. Kiest u voor het kopen van een vakantiewoning in Wageningen dan is hier voor ieder wat wils!

Uitverkocht

Op Recreatiepark de Wielerbaan zijn geen vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning in de omgeving van Wageningen? In Ede, op steenworp afstand van Wageningen, hebben wij twee luxe vakantieparken met nieuwe vakantiewoningen. Bekijk hier onze vakantieparken en vakantiewoningen in Ede.

Aanbod in Ede

Vakantiepark in Wageningen

Aan de rand van de Veluwe ligt Recreatiepark de Wielerbaan. Het vakantiepark in Wageningen ligt net buiten de binnenstad in een rustige en bosrijke omgeving. Maar ook het water is dichtbij! De rivier de Rijn bevindt zich op slechts 3,5 kilometer afstand. Het gezellige vakantiepark is door de jaren heen een begrip geworden onder de inwoners van Wageningen. Door de vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad, en de directe omgeving hoeven jong en oud zich niet te vervelen tijdens een verblijf in uw eigen recreatiewoning. U voelt zich op ons park gegarandeerd thuis en kunt uw vakantiewoning inrichten naar eigen smaak.

 
 
 
 

Vakantiehuis in Wageningen voor eigen gebruik

Wanneer u kiest voor het kopen van een recreatiewoning in Wageningen kunt u de veelzijdige omgeving van Wageningen opzoeken wanneer u dat wilt. In uw vakantiewoning voor eigen gebruik geniet u elke dag van alles wat Recreatiepark de Wielerbaan en de directe omgeving te bieden hebben. Of het nu een spontaan weekendje weg is in de lente of een weekje in het midden van de zomer, u kunt altijd relaxen in uw huisje. U heeft elke dag de mogelijkheid om u terug te trekken op de Veluwe en te genieten van de faciliteiten, de omgeving en de activiteiten. 

Meer over een vakantiewoning in Wageningen

Geniet het hele jaar door van uw eigen plek in Wageningen door een vakantiewoning te kopen. Proef de Wageningse gezelligheid in een comfortabel vakantiehuis, geheel ingericht naar uw eigen stijl op Recreatiepark de Wielerbaan.

Vraag onze brochure aan