Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Zomerhuisje kopen

Een zomerhuisje kopen in eigen land?

  • Keuze uit 19 vakantieparken
  • Groot aanbod zomerhuisjes
  • Geniet van vakantie in eigen land
  • Voor eigen gebruik en verhuur

Zomerhuisjes te koop in Nederland

Wilt u graag een zomerhuisje kopen in Nederland? Een goede keuze, zo kunt u genieten van de steeds mooier wordende Nederlandse zomers wanneer u daar aan toe bent. Bij TopParken zijn een groot aantal zomerhuisjes te koop op onze 19 vakantieparken, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur. U vindt de zomerhuisjes van TopParken in de populairste regio's die ons land kent. Kies voor een zomerhuisje op de Veluwe, in de Achterhoek, in Noord-Brabant of op een van onze waterrijke locaties.

Bent u van plan om het zomerhuisje alleen in de zomer te gebruiken? Wanneer u uw huisje de rest van het jaar laat verhuren door onze verhuurorganisatie profiteert u van een interessant nettorendement. Uiteraard kunt u ook het hele jaar door zelf gebruik maken van uw zomerhuis.

 

Of vraag direct onze brochure aan

Informatiedagen ⤵

Het aanbod zomerhuisjes

Zomerhuisje kopen bij TopParken

Op onze 19 vakantieparken in Nederland zijn verschillende typen zomerhuisjes te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2-persoons huisje, een villa voor 14 personen, een vakantiehuis met sauna of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Alle huisjes worden aangeboden inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. Wanneer u bij TopParken investeert in een vakantiewoning in Nederland kunt u kiezen voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaald dit uiteraard geheel zelf wanneer u investeert in een vakantiehuis.

 

Voor eigen gebruik of verhuur

Wanneer u een zomerhuis wilt kopen in Nederland heeft u bij de meeste partijen de keuze uit twee mogelijkheden.

  1. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik 
  2. U koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur.

Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid; u kunt er namelijk ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik én verhuur. Wanneer u een vakantiewoning koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen.

 

Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden

 
  • Het hele jaar genieten van vakantie
 
 
  • Vakantieplezier & rendement
 
 
  • Netto rendement per jaar
 

Meer informatie

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken van TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen en u kunt rekenen op een deskundig en eerlijk advies. 

Heeft u interesse in het kopen van een zomerhuisje bij TopParken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Of vraag eerst meer informatie aan via onderstaande button.

 
 
 

Veelgestelde vragen

Kan ik een zomerhuisje kopen aan het water?

Een zomerhuisje kopen aan het water doet u bij TopParken. In ons aanbod vindt u meerdere vakantieparken met vakantiehuizen direct aan (vaar)water. Op deze vakantieparken heeft u ook de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger indien u een eigen boot heeft. Een zomer aan het water is nog leuker in uw eigen zomerhuisje!

Zijn er ook zomerhuisjes te koop inclusief de grond?

Wilt u een zomerhuisje kopen inclusief grond? Bij TopParken kiest u of u wilt kopen inclusief de grond of liever koopt met huurgrond. Uiteraard betaalt u extra voor een zomerhuisje inlcusief de grond, maar op langere termijn bent u goedkoper uit omdat u geen huurlasten heeft.