1. Keuze uit 17 vakantieparken
  2. Groot aanbod zomerhuisjes
  3. Geniet van de zomer in eigen land
  4. Voor eigen gebruik en verhuur

Zomerhuisjes te koop in Nederland

Wilt u graag een zomerhuisje kopen in Nederland? Een goede keuze, zo kunt u genieten van de mooie Nederlandse zomers wanneer u daar aan toe bent. Bij TopParken zijn een groot aanbod zomerhuisjes te koop op 17 vakantieparken, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur. U vindt de zomerhuisjes van TopParken in de populairste regio's die ons land kent. Kies voor een zomerhuisje op de Veluwe, aan de kust, in de Achterhoek, in Noord-Brabant of op een van onze waterrijke locaties.

Bent u van plan om het zomerhuisje alleen in de zomer te gebruiken? Wanneer u uw huisje de rest van het jaar laat verhuren door onze verhuurorganisatie profiteert u van een interessant netto rendement. Uiteraard kunt u ook het hele jaar door zelf gebruik maken van uw zomerhuis.

Bekijk onze zomerhuisjes en locaties
 

Of vraag direct onze brochure aan

Onze zomerhuisjes

Bekijk alle zomerhuisjes

Onze zomerhuisjes

Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn verschillende typen zomerhuisjes te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons huisje, een villa voor 14 personen, een vakantiehuis met spa of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Alle huisjes worden aangeboden inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. Wanneer u bij TopParken investeert in een vakantiewoning in Nederland kunt u kiezen voor volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaald dit uiteraard geheel zelf wanneer u investeert in een vakantiehuis.

 

Voor eigen gebruik of verhuur

Wanneer u een zomerhuis wilt kopen in Nederland heeft u bij de meeste partijen de keuze uit twee mogelijkheden.

  1. U koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik 
  2. U koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur.

 Bij TopParken heeft u nog een derde mogelijkheid! U kunt er namelijk ook voor kiezen om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik én verhuur.

Wanneer u een vakantiewoning koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen.

Vraag naar de mogelijkheden
 
  1. Het hele jaar genieten van vakantie
 
  1. Vakantieplezier & rendement
 
  1. Netto rendement per jaar
 

Zomerhuisjes te koop op 17 vakantieparken

Bij TopParken kunt u een zomerhuisje kopen op 17 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide.

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken van TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken.

Bekijk onze vakantieparken