1. Investeren in een hoogwaardige bungalow
  2. Bungalow voor eigen gebruik en/of verhuur
  3. 17 verschillende vakantieparken

Vakantiebungalow kopen in Nederland

Investeren in een bungalow op een vakantiepark in Nederland met een interessant rendement of om zelf van te genieten? Bij TopParken kunt u een hoogwaardige bungalow kopen op maar liefst 17 verschillende vakantieparken in Nederland, allemaal geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur.

Indien u een vakantiebungalow koopt bij TopParken kunt u er op ieder gewenst moment even lekker tussenuit. Even helemaal tot rust komen en de sleur van het dagelijkse leven achter u laten. Op vakantie wanneer u wilt en heerlijke genieten van de prachtige Nederlandse natuur! De bungalows die te koop zijn bij TopParken bieden ook uitstekende perspectieven bij gehele en gedeelte verhuur.

Door de huidige lage, en soms zelfs negatieve, spaarrente is het kopen van een bungalow voor de verhuur een slimme investering. U koopt immers niet alleen een bungalow op een prachtige locatie, u ontvangt bij verhuur ook een hoger rendement dan op een spaarrekening. Uiteraard dient u hierbij rekening te houden met enkele fiscale aspecten, maar zelfs na de ‘box 3’ belastingheffing kunt u nog altijd een interessant rendement op uw vakantiebungalow behalen.

Bekijk ons aanbod bungalows
 

Bungalows te koop als belegging

Een vakantiebungalow kopen op een vakantiepark is zoals gezegd een financieel interessante belegging. Zo zorgt het niet alleen voor meer diversiteit in uw beleggingsportfolio, maar levert het bij (gedeelte) verhuur ook een interessant rendement op. Bij TopParken kunt u bij het kopen van een bungalow voor de verhuur kiezen uit twee beleggingsvarianten.

  1. Indien u uw bungalow puur en alleen als beleggingsobject ziet en deze niet voor privé gebruik wilt benutten dan kunt u deze het hele jaar door verhuren.
  2. Indien u uw bungalows deels zelf wilt benutten en deelt wilt verhuren dan kunt u zelf aangeven wanneer de woning verhuurd kan worden.

In beide gevallen ondersteunt TopParken u van het begin tot het eind bij uw investering en maakt u gebruik van de volledige verhuurservice van TopParken. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het hele verhuurproces van uw bungalow, maar geniet u wel van de opbrengsten.

Een bungalow kopen bij TopParken:

TopParken verhuurorganisatie

Wanneer u ervoor kiest om een bungalow te kopen bij TopParken voor de gedeeltelijke of volledige verhuur dan neemt de TopParken verhuurorganisatie het volledige verhuurproces bij u uit handen. Bij gedeeltelijke verhuur kunt u zelf (online) aangeven wanneer u uw woning vrijgeeft voor verhuur. Met hun jarenlange expertise op het gebied van verhuur zorgen zij ervoor dat uw vakantiewoning optimaal benut wordt en dat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van uw vakantiebungalow te realiseren werkt TopParken al jarenlang samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators. Zo wordt uw vakantiewoning op professionele wijze aangeboden bij o.a. Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Hierdoor kunt het optimale rendement uit uw investering halen.

Een vakantiebungalow kopen voor verhuur

Bij de aankoop van een bungalow is het belangrijk om vooraf te besluiten of u deze wilt aankopen voor privé gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan. Bij verhuur dient u namelijk ook enigszins rekening te houden met aspecten die voor uw huurders van belang kunnen zijn.

Denk hierbij aan de grote van de bungalow, de ligging, bereikbaarheid, faciliteiten en toegankelijkheid voor mindervaliden of kinderen. Een bungalow die ook aan de wensen van uw doelgroep voldoet kan immers resulteren in een hogere bezettingsgraad en verhuuropbrengsten.

De hoogwaardige vakantiebungalows van TopParken zijn gesitueerd op 17 vakantieparken door Nederland. Deze zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Doordat uw bungalow gelegen is op een vakantiepark kunnen zowel u als gasten gebruik maken van de faciliteiten op het park. Hierdoor zal er bij TopParken ongeacht uw smaak of wensen altijd een bungalow te vinden zijn die aan uw wensen en eisen voldoet.

Bungalow verhuren

Zelf genieten van uw investering op een luxe vakantiepark

Een vakantiebungalow kopen bij TopParken is wezenlijk verschillend van andere vakantieparken. Door jarenlange ervaring en professionele ondersteuning zorgt TopParken er namelijk niet alleen voor dat uw investering in goede handen is, maar ook dat u investeert in een luxe ervaring.

De vakantieparken van TopParken zijn goed onderhouden, ruim opgezet en voorzien van verschillende faciliteiten zoals bijvoorbeeld een verwarmd zwembad, speeltuinen, sportvelden, diverse restaurants en/of goed onderhouden groene omgevingen. De faciliteiten zijn per park verschillend waardoor u bij aankoop van een bungalow ook hier uw keuze op af kunt stemmen. Zo kunt u optimaal genieten van uw investering in een bungalow op een luxe vakantiepark.

Wilt u ook genieten van een slimme investering op een luxe vakantiepark, tegen interessante rendementen? Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

Vraag de brochure aan

Het aanbod bungalows te koop in Nederland bij TopParken

Bekijk hier alle bungalows in Nederland

Veelgestelde vragen

Vanaf welk bedrag heeft TopParken bungalows te koop?

De bungalows die te koop zijn bij TopParken starten vanaf een bedrag van €86.654,- inclusief kavel. Wilt u investeren in een bungalow op een vakantiepark van TopParken dan voorzien wij u van professioneel advies en begeleiding. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche kunt u zorgeloos investeren. 

Op welke locaties kan ik een bungalow kopen?

TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland waar u een bungalow kunt kopen. Het uitgebreide aanbod biedt bungalows in verschillende prijsklassen en voor diverse gezelschappen. Tevens kunt u kiezen voor aantrekkelijke extra's, zoals wellness faciliteiten bij de bungalow of een directe ligging aan het water. 

Op welke vakantieparken kan ik een bungalow kopen aan het water?

TopParken heeft drie vakantieparken met bungalows te koop aan het water. Parc de IJsselhoeve aan de IJssel in Zuid-Holland, Recreatiepark het Esmeer aan de Maas in Gelderland en Park Westerkogge bij het Markermeer in Noord-Holland. Op deze waterrijke vakantieparken geniet u volop van een vakantie aan het water.

Zijn er ook bungalows te koop op de Veluwe?

De Veluwe is een prachtig gebied om uw eigen bungalow te kopen. Ontdek het aanbod op de vijf vakantieparken van TopParken op de Veluwe. De bungalows op de Veluwe zijn allen omringd door de natuur en daardoor ideaal voor natuurliefhebbers. Tevens is het interessant de bungalow te gaan verhuren, gezien de hoge vraag naar vakantiewoningen op de Veluwe.