Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Bungalow kopen Nederland

Vakantiebungalows te koop in Nederland

  • Investeren in een hoogwaardige bungalow
  • Bungalow voor eigen gebruik en/of verhuur
  • 19 verschillende vakantieparken

Bungalow kopen in Nederland

Investeren in een bungalow op een vakantiepark in Nederland met een interessant rendement of om zelf van te genieten? Bij TopParken kunt u een hoogwaardige bungalow kopen op maar liefst 19 verschillende vakantieparken in Nederland, allemaal geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur.

Indien u een vakantiebungalow koopt bij TopParken kunt u er op ieder gewenst moment even lekker tussenuit. Even helemaal tot rust komen en de sleur van het dagelijkse leven achter u laten. Op vakantie wanneer u wilt en heerlijk genieten van de prachtige Nederlandse natuur! De bungalows die te koop zijn bij TopParken bieden ook uitstekende perspectieven bij volledig en gedeeltelijke verhuur.

 

Of vraag direct onze brochure aan

 

Bungalow te koop in Nederland als belegging

Een bungalow kopen in Nederland op een vakantiepark is zoals gezegd een financieel interessante belegging. Zo zorgt het niet alleen voor meer diversiteit in uw beleggingsportfolio, maar levert het bij (gedeeltelijke) verhuur ook een interessant rendement op. Bij TopParken kunt u bij het kopen van een bungalow voor de verhuur kiezen uit twee beleggingsvarianten.

  1. Indien u uw bungalow puur en alleen als beleggingsobject ziet en deze niet voor privé gebruik wilt benutten dan kunt u deze het hele jaar door verhuren;
  2. Indien u uw bungalows deels zelf wilt benutten en deelt wilt verhuren dan kunt u zelf aangeven wanneer de woning verhuurd kan worden.

In beide gevallen ondersteunt TopParken u van het begin tot het eind bij uw investering en maakt u gebruik van de volledige verhuurservice van TopParken. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het hele verhuurproces van uw bungalow, maar geniet u wel van de opbrengsten.

Een bungalow kopen bij TopParken:

TopParken verhuurorganisatie

Wanneer u ervoor kiest om een bungalow te kopen bij TopParken voor de gedeeltelijke of volledige verhuur dan neemt de TopParken verhuurorganisatie het volledige verhuurproces bij u uit handen. Bij gedeeltelijke verhuur kunt u zelf (online) aangeven wanneer u uw woning vrijgeeft voor verhuur. Dankzij jarenlange expertise op het gebied van verhuur zorgt de verhuurorganisatie ervoor dat uw vakantiewoning optimaal benut wordt en dat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van uw vakantiebungalow te realiseren werkt TopParken al jarenlang samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators. Zo wordt uw vakantiewoning op professionele wijze aangeboden bij o.a. Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Hierdoor kunt het optimale rendement uit uw investering halen.

Bungalows te koop voor de verhuur

Bij de aankoop van een bungalow is het belangrijk om vooraf te besluiten of u deze wilt aankopen voor privé gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan. Bij verhuur dient u namelijk ook enigszins rekening te houden met aspecten die voor uw huurders van belang kunnen zijn.

Denk hierbij aan de grote van de bungalow, de ligging, bereikbaarheid, faciliteiten en toegankelijkheid voor mindervaliden of kinderen. Een bungalow die ook aan de wensen van uw doelgroep voldoet kan immers resulteren in een hogere bezettingsgraad en verhuuropbrengsten.

De hoogwaardige vakantiebungalows van TopParken zijn gesitueerd op 19 vakantieparken door Nederland. Deze zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Doordat uw bungalow gelegen is op een vakantiepark kunnen zowel u als gasten gebruik maken van de faciliteiten op het park. Hierdoor zal er bij TopParken altijd een bungalow te vinden zijn die aan uw wensen en eisen voldoet.

 
 

Zelf genieten van uw investering op een luxe vakantiepark

Een bungalow kopen bij TopParken is wezenlijk verschillend van andere vakantieparken. Door jarenlange ervaring en professionele ondersteuning zorgt TopParken er namelijk niet alleen voor dat uw investering in goede handen is, maar ook dat u investeert in een luxe ervaring.

De vakantieparken van TopParken zijn goed onderhouden, ruim opgezet en voorzien van verschillende faciliteiten zoals bijvoorbeeld een verwarmd zwembad, speeltuinen, sportvelden, diverse restaurants en/of goed onderhouden groene omgevingen. De faciliteiten zijn per park verschillend waardoor u bij aankoop van een bungalow ook hier uw keuze op af kunt stemmen. Zo kunt u optimaal genieten van uw investering in een bungalow op een luxe vakantiepark.

Wilt u ook genieten van een slimme investering op een luxe vakantiepark, tegen interessante rendementen? Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

Het aanbod bungalows te koop in Nederland bij TopParken

Veelgestelde vragen

Op welke locaties kan ik een bungalow kopen?

TopParken heeft 19 vakantieparken in Nederland waar u een bungalow kunt kopen. Het uitgebreide aanbod biedt bungalows in verschillende prijsklassen en voor diverse gezelschappen. Tevens kunt u kiezen voor aantrekkelijke extra's, zoals wellness faciliteiten bij de bungalow of een directe ligging aan het water. 

Op welke vakantieparken kan ik een bungalow kopen aan het water?

TopParken heeft meerdere vakantieparken met bungalows te koop aan het water. Parc de IJsselhoeve aan de IJssel in Zuid-Holland, Recreatiepark het Esmeer aan de Maas in Gelderland, Park Westerkogge bij het Markermeer in Noord-Holland en Resort Lexmond aan rivier de Lek. Op deze waterrijke vakantieparken geniet u volop van een vakantie aan het water.

Zijn er ook bungalows te koop op de Veluwe?

De Veluwe is een prachtig gebied om uw eigen bungalow te kopen. Ontdek het aanbod op de vakantieparken van TopParken op de Veluwe. De bungalows op de Veluwe zijn allen omringd door de natuur en daardoor ideaal voor natuurliefhebbers. Tevens is het interessant de bungalow te gaan verhuren, gezien de hoge vraag naar vakantiewoningen op de Veluwe.