Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Beleggen in vakantiewoningen, juist nu interessant!

Beleggen in vakantiewoningen, juist nu interessant!

Een veilige belegging met zekerheid

Het zijn onzekere tijden in de wereld. Het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn grip. Beleggingen, en dan met name aandelen of obligaties, en investeringen lijken onzeker. Wanneer u opzoek bent naar een goed alternatief voor het huidige banksparen of voor de aandelenmarkt of obligaties is een investering in een vakantiewoning meer dan een goede keuze. Binnenlandse vakanties waren de afgelopen jaren al enorm in opmars en dit zal mede door de huidige situatie alleen maar meer stijgen. Investeren in een vakantiewoning bij TopParken is daarom juist nu interessant. Los van de huuropbrengsten die uw rendement mogelijk maken, behoudt uw investering zijn waarde, immers is het uw eigen grond en woning. 

Netto rendement

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken profiteert u van een hoog nettorendement per jaar en een bewezen waardevast object. Het rendement is afhankelijk van het type woning en het project.

Wilt u meer informatie over de interessante mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

Of plan een (video)afspraak in met een van onze beleggingsadviseurs.

Eigen verhuurorganisatie

Na de aankoop van een vakantiewoning geeft u direct de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van TopParken. Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt TopParken, naast haar eigen verhuur inspanningen, al geruime tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Dit zorgt voor een hoge bezettingsgraad en daardoor ook voor een interessant rendement. U kunt dus zorgeloos en in alle rust de vruchten plukken van uw fiscaal slimme investering.

Vakantiewoningen

De vakantiewoningen worden aangeboden vanaf € 100.000 inclusief eigen grond, volledig ingericht en vrij op naam. Op onze 19 vakantieparken in Nederland zijn verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen van topkwaliteit en variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Iedere woning is naar wens aan te passen en is voorzien van alle hedendaagse gemakken

Informatie aanvragen

Laat u informeren op de wijze waar u zich op dit moment het prettigste bij voelt, in onze brochure vertellen kunt u alles lezen over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Onze adviseurs staan tot uw beschikking om u het bewezen concept van TopParken tot in de details uit te leggen.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Maak een afspraak

Wij begrijpen dat het op dit moment lastig is om een bezoek te brengen aan een van onze vakantieparken. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om via een videogesprek kennis te maken met onze parken en de woningen die wij aanbieden, alsmede uw garantie investering uitgelegd te krijgen. Daarnaast hebben wij ook video's en digitale omgevingen waarin u digitaal door de projecten en woningen heen kan lopen.