Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Informatiedagen op Recreatiepark Beekbergen

Informatiedagen op Recreatiepark Beekbergen

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Recreatiepark Beekbergen. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • Zaterdag 2 maart & zondag 3 maart
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Recreatiepark Beekbergen, Kuiltjesweg 44 in Beekbergen
  • Kom écht kennismaken

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Bent u al zich al een tijdje aan het oriënteren of een eigen vakantiewoning iets voor u is? Op zaterdag 2 en zondag 3 maart organiseren wij informatiedagen op Recreatiepark Beekbergen, tijdens deze dagen vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden rondom de aankoop. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een eigen vakantiewoning pas begint op het vakantiepark en niet online of in een donkere beurshal. Op het vakantiepark proeft u de vakantiesferen, ziet u de omgeving en maakt u natuurlijk echt kennis met de vakantiewoningen en de ligging hiervan.

Tijdens onze informatiedagen zijn alle showmodellen geopend en kunt u deze van binnen- en buiten bekijken. Kom u ook langs op Recreatiepark Beekbergen?

 

Eerst meer informatie ontvangen over Recreatiepark Beekbergen? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Bezichtig alle showmodellen, de horeca en faciliteiten.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en de te behalen verhuur opbrengsten.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Dit is Recreatiepark Beekbergen

Over Recreatiepark Beekbergen

Op korte afstand van Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe en midden in de bossen ligt Recreatiepark Beekbergen. Een prachtig vakantiepark op een populaire toeristische ligging. Van wandelen en fietsen door de bosrijke omgeving tot een bezoek aan de Apenheul of Nationaal Park De Hoge Veluwe, alles is mogelijk in de directe omgeving. Deze centrale ligging zorgt voor een ideale combinatie van rust, natuur en levendigheid, wat het vakantiepark heel interessant maakt voor de aankoop van een vakantiewoning voor privé gebruik of verhuur.

Aanbod vakantiewoningen op Recreatiepark Beekbergen

Op Recreatiepark Beekbergen zijn nieuwe vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik of voor verhuur. Alle vakantiewoningen zijn geopend voor bezichtiging tijdens de informatiedagen.

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️