Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Duurzame vakantiewoningen met zonnepanelen op de Veluwe

 

Nadat TopParken duurzame vakantiewoningen liet bouwen op Résidence de Leuvert in Brabant worden er nu ook duurzame vakantiewoningen gebouwd op de Veluwe. Recreatiepark Beekbergen is het tweede vakantiepark van TopParken met duurzame vakantiewoningen welke volledig gebouwd worden zonder aardgas, maar dat is niet het enige...

Duurzame vakantiewoningen op de Veluwe

Zaterdag 14 en zondag 15 maart nodigt TopParken u graag uit voor de informatiedagen op Recreatiepark Beekbergen. Tijdens dit weekend worden de nieuwe duurzame vakantiewoningen geïntroduceerd. Deze zijn volledig vrij van aardgas en worden op een elektrische manier verwarmd middels een warmtepomp. Daarnaast zijn de vakantiewoningen voorzien van zonnepanelen.

De nieuwe vakantiewoningen zijn te koop vanaf € 222.536 inclusief btw, eigen kavel en zonnepanelen. Deze zijn beschikbaar voor zowel eigen gebruik of met een interessant rendement. Uiteraard bepaalt u zelf of u de woning zelf gaat gebruiken of deze gedeeltelijk/volledig verhuurt. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

Bent u benieuwd naar onze duurzame vakantiewoningen? Bezoek dan 14 en 15 maart onze informatiedagen of plan een afspraak in met een van onze adviseurs.

Uniek! Duurzame vakantiewoningen met wellness

Naast dat de nieuwe vakantiewoningen op de Veluwe volledig duurzaam zijn, kunt u deze nog bijzonderder maken, namelijk met wellness faciliteiten. Het is mogelijk om een eigen sauna, spa of buitendouche bij de woning te laten plaatsen! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Bekijk ons overige nieuws