Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Informatiedagen op Parc de IJsselhoeve

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Parc de IJsselhoeve. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • Zaterdag 20 en zondag 21 april
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Klein Hitland 10 in Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Kom écht kennismaken
  • Hier start uw zoektocht

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Bent u al zich al een tijdje aan het oriënteren of een eigen vakantiewoning iets voor u is of bent u op zoek naar een investering met een vast gegarandeerd rendement? Bezoek dan zaterdag 20 of zondag 21 april de informatiedagen op Parc de IJsselhoeve, tijdens deze dagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een eigen vakantiewoning pas begint op het vakantiepark. Op het vakantiepark proeft u de vakantiesferen, ziet u de omgeving en maakt u natuurlijk echt kennis met de vakantiewoningen en de ligging hiervan.

Tijdens onze informatiedagen zijn alle showmodellen geopend en kunt u deze van binnen- en buiten bekijken. Kom u ook langs op Parc de IJsselhoeve?

 

Eerst meer informatie ontvangen over Parc de IJsselhoeve? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Toelichting op het vaste netto gegarandeerde rendement welke wij geven op Parc de IJsselhoeve.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Parc de IJsselhoeve

Over Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is een waterrijk vakantiepark in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het vakantiepark grenst aan de rivier de IJssel en Park Hitland, een prachtig natuurgebied met een landelijk en open karakter. Door de ligging is Parc de IJsselhoeve de ideale uitvalsbasis om volledig tot rust te komen, bijvoorbeeld na een bezoek aan Rotterdam. Dit maakt de omgeving dan ook zeer populair voor het kopen van een vakantiewoning. U profiteert dan ook van een vast gegarandeerd nettorendement bij aankoop voor volledige verhuur.

Aanbod vakantiewoningen

Het vakantiepark beschikt over een brede diversiteit aan vakantiewoningen, van comfortabel tot luxe, op eigen grond of huurgrond en direct aan het water of juist niet.

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️