Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Resort de Brabantse Kempen Verkoop gestart

Verkoop op Resort de Brabantse Kempen gestart

Nieuw! Vakantiewoningen te koop in Noord-Brabant

Onlangs is gestart met de verkoop van de eerste vakantiewoningen op Resort de Brabantse Kempen; een nieuw vakantiepark van TopParken in het zuiden van Nederland. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn ruim gelegen op huur- of koopkavel. De kavels bevinden zich op een prachtige locatie, met uitzicht op het Brabantse bosgebied. Resort de Brabantse Kempen biedt een unieke investeringskans in Noord-Brabant door de vele parkfaciliteiten, veelzijdige omgeving en een ruim aanbod aan vakantiewoningen. 

Op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni openen we voor het eerst de deuren van 'Resort de Brabantse Kempen'. Op deze dagen bent u van harte welkom om kennis te maken met het nieuwe vakantiepark en onze nieuwe vakantiewoningen te bezichtigen.

 

Informatiedagen ⤵

De nieuwe vakantiewoningen

De nieuwe vakantiewoningen, in totaal 4 verschillende typen geschikt voor 4 of 6 personen, hebben een moderne uitstraling en zijn ontworpen uit een strak design. De luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Bovendien zijn ze van alle comfort voorzien, zodat een eigen vakantiewoning ook echt als thuis aanvoelt en bij (gedeeltelijke) verhuur de woning aansluit bij de wensen en behoeften van vakantiegasten, zoals een ruim woon- en eetgedeelte, meerdere slaapkamers, moderne keuken en tuin met terras.

Over Resort de Brabantse Kempen

Resort de Brabantse Kempen, voorheen camping De Hertenwei, is gelegen in het Noord-Brabantse Lage Mierde. Het nieuwe vakantiepark beschikt over vele parkfaciliteiten voor jong en oud, te denken aan een binnen- en buitenzwembad, padelbaan, midgetgolfbaan, indoor wellness en een gezellig restaurant met terras, wat het dé ideale locatie maakt voor een eigen vakantiewoning.

De veelzijdige omgeving

Naast dat op het vakantiepark zelf veel te doen is, zijn de mogelijkheden in de omgeving ook oneindig. Resort de Brabantse Kempen is namelijk gelegen nabij populaire toeristische attracties zoals Safaripark Beekse Bergen en de Efteling. Ook ligt natuurgebied De Brabantse Kempen nabij het vakantiepark, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Voor liefhebbers van winkels, musea en festivals zijn de grote steden Tilburg en Eindhoven gunstig gelegen vanaf Resort de Brabantse Kempen. Bovendien is een bezoek aan buurland België ook gemaakt, want het park ligt op korte afstand van de Belgische grens.

Kom Resort de Brabantse Kempen zelf ervaren!

De nieuwe vakantiewoningen, parkfaciliteiten en ideale ligging zijn zeker belangrijke aspecten die deze locatie interessant maken om te investeren in een eigen vakantiewoning. Wilt u daarom het vakantiepark, de vakantiewoningen en de ligging zelf ervaren? Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark, of vraag voor meer informatie de brochure aan. We staan voor u klaar!

 

Of vraag onze brochure aan

 

Bekijk ook ⤵