Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Investeren in een groeiende markt

NBTC: Voorkeur voor vakantie in eigen land neemt toe

 

Ruim 70 procent van de inwoners uit Nederland en de toeristische kernmarkten van ons land, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en China, heeft vakantieplannen dit jaar. Dit blijkt uit de Vakantiemonitor 2021 van NBTC.

Op vakantie in eigen land populair dit jaar

De resultaten uit de Vakantiemonitor laten zien dat meer potentiële vakantiegangers de voorkeur geven aan een vakantie in eigen land. Dit geldt met name voor inwoners uit Nederland (+11 procent). Deze resultaten gelden niet alleen voor de zomer, maar ook voor de vakantieplannen in de rest van het jaar. “In Nederland zien we dat mensen in eigen land vooral op zoek zijn naar rust en ruimte. Vakantieparken en campings in de natuur worden daardoor aantrekkelijk. (Bron: NBTC)

Investeren in een groeiende markt

Door de groeiende populariteit naar vakanties in eigen land, is de aankoop van een vakantiewoning een interessante investering. Veel Nederlanders hebben het afgelopen jaar ons land herontdekt en ervaren hoeveel Nederland te bieden heeft. De verwachting is dan ook dat steeds meer Nederlanders de komende jaren een (korte) vakantie boeken in eigen land. Daarnaast is de verwachting dat ook internationale toeristen ons prachtige land weer komen bezoeken. Dit zal zorgen voor een verdere stijging van de bezetting op vakantieparken in Nederland. Daar komt nog bij dat de spaarrente bij banken op z'n laagst is en u in sommige gevallen zelfs moet betalen om te sparen. 

Dit is dan ook hét moment om te investeren in een vakantiehuis in Nederland!

Kom veilig kennismaken met onze parken

Wilt u een van onze parken bezoeken en u laten informeren over de mogelijkheden? Dat is mogelijk. Uiteraard hebben wij extra maatregelen getroffen zodat u veilig kennis kunt maken met onze vakantieparken en de woningen. Wel adviseren wij u om een afspraak te maken. Liever een digitale afspraak? Uiteraard ook geen probleem.

 

Of vraag eerst onze brochure aan.

 

Bekijk de investeringsmogelijkheden per provincie.

Meer informatie over het kopen van een vakantiewoning

Vraag via onderstaande knop uitgebreide informatie aan over de aankoop van een recreatiewoning bij TopParken.

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️