Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
vakantieresort nabij Cuijk

Persbericht: In gesprek met omwonenden - voor vakantieresort nabij Cuijk

 

JWP Investments, eigenaar van TopParken, ontwikkelt Nederlands nieuwste vakantieresort aan de Kraaijenbergse Plassen nabij Cuijk en Nijmegen. Het gebied staat ook wel bekend als Dommelsvoort. Sinds de overname midden vorig jaar is er hard gewerkt. De projectorganisatie is inmiddels op volle sterkte. De eerder gepubliceerde ideeën en plannen worden opnieuw gewogen na gesprekken met diverse omwonenden en ondernemers uit de omgeving. TopParken hecht grote waarde aan deze inzichten en blijft dan ook in gesprek met de omgeving. De belangrijkste uitgangspunten zijn de historische context, infrastructuur, natuur en de behoefte aan dag- en verblijfsrecreatie in de komende jaren.

Projectorganisatie

De projectorganisatie voor de ontwikkeling van het vakantieresort en vrijetijdscentrum is gecompleteerd met Henk van Eldijk. Hij heeft ervaring met vergelijkbare projecten, wordt geprezen om zijn duurzame aanpak en is bekend met het sentiment in de omgeving. In samenspraak met de directie van JWP Investments is van Eldijk gestart met luisteren naar- en samenkomen met betrokken organisaties, gebruikers en omwonenden. Hij stuurt ook de bedrijven aan die voorbereidende werkzaamheden uitvoeren.

Vakantieresort nabij Cuijk

Nieuwe inzichten

In eerdere publicaties zijn de oorspronkelijke gedachten gedeeld. In de afgelopen maanden zijn er verschillende bezoeken aan het gebied gebracht. De eerste gedachten zijn getoetst aan de schaal, de historische context en infrastructuur van het gebied. Er wordt gekeken naar het huidige gebruik van de recreatiemogelijkheden van het gebied zelf en de directe omgeving. Juist op die aspecten legt de projectorganisatie zijn oor te luister. Meer gesprekken vinden plaats in april. Tenslotte wordt ook de vraagkant van de markt van verblijfsrecreatie nogmaals goed doorgelicht. 

De bezoeken en al lopende gesprekken leiden tot voortschrijdend inzicht, vooral wat betreft de schaalomvang van de ontwikkeling. Na de nog lopende gesprekken zal in de loop van het voorjaar meer bekend worden.


Voor meer informatie: 
pers@topparken.nl 

vakantieresort nabij Cuijk

Op de hoogte blijven?

Wij houden u graag op de hoogte over de ontwikkelingen. Laat in onderstaand formulier uw e-mailadres achter om op de hoogte gehouden te worden. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Lees ook ons overige nieuws ⤵️