Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Uitbreiding en vernieuwing Recreatiepark Beekbergen afgerond

 

Op 26 augustus 2021 maakte we bekend te zijn gestart met de herontwikkeling van Recreatiepark Beekbergen. Nu, twee maanden later, is de uitbreiding en vernieuwing volledig afgerond. Vanaf augustus is er gewerkt aan het integreren van het nieuwe gedeelte en de vernieuwing van het gehele vakantiepark. Zo zijn er o.a. diverse faciliteiten, nieuwe vakantiewoningen, een groepsgebouw en nieuwe receptie aan het park toegevoegd.

32 nieuwe vakantiewoningen dit jaar nog leverbaar!

Het nieuwe gedeelte is gelegen op een glooiend gebied met hierop 32 nieuwe vakantiewoningen. Deze zijn geschikt voor vier personen en dit jaar nog leverbaar. Alle vakantiewoningen zijn gelegen op zeer grote kavels met veel privacy en kunnen uitgebreid worden met eigen sauna. De gerenoveerde, monumentale boerderij op het nieuwe gedeelte is omgebouwd tot groepsverblijf met privé wellness faciliteiten en een speelzolder.

Vernieuwing van het vakantiepark

Naast de uitbreiding is de rest van Recreatiepark Beekbergen ook doorontwikkeld en vernieuwd. Zo is het receptiegebouw vervangen, is er een tokkelbaan geplaatst en worden de twee bestaande speeltuinen vernieuwd. Daarnaast is er een speciale hondenspeeltuin aangelegd. Recreatiepark Beekbergen is hiermee het eerste park van TopParken met een compleet ingerichte hondenspeeltuin.

Kwaliteit en goede service

Binnen de vernieuwing van het vakantiepark staan kwaliteit en het verlenen van goede service centraal. ‘Op onze vakantieparken verzorgen we graag fijne verblijven voor onze gasten van alle leeftijden, inclusief hun trouwe viervoeter.’, aldus Frank Bolderman, operationeel manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘We zijn dan ook enorm blij met de vernieuwing en uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen. Het betreft een populaire vakantiebestemming, waar we nu nog meer vakantiegasten en eigenaren kunnen verwelkomen’.

Meer weten over Recreatiepark Beekbergen?

Plan dan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark met een van onze adviseurs. Zij geven u graag een rondleiding over het vernieuwde Recreatiepark Beekbergen.

 

Liever eerst meer informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan.

 

Bekijk ook ons overige nieuws en ontwikkelingen