Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Binnen een jaar laatste vakantiewoningen op Resort Veluwe in de verkoop

Binnen een jaar laatste vakantiewoningen op Resort Veluwe in de verkoop

 

In oktober 2020 heeft TopParken Camping De Hertshoorn in Garderen overgenomen. In juni 2021 is gestart met de verkoop van de eerste nieuwe vakantiewoningen. Binnen zes weken was deze fase uitverkocht en direct daarna is gestart met de tweede fase. Nu ook fase twee volledig uitverkocht is wordt deze week gestart met de derde en tevens laatste verkoopfase. Binnen de laatste verkoopfase wordt een nieuwe, duurzame vakantiewoning geïntroduceerd.

De populariteit van een vakantie in eigen land blijft stijgen.

De coronapandemie heeft hierin voor een extra stimulans gezorgd. De stijging van deze populariteit heeft ook invloed op de vraag naar de aankoop van een eigen vakantiewoning. ‘Het feit dat we binnen een jaar zijn gestart met de laatste verkoopfase op Resort Veluwe, laat zien dat de aankoop van een eigen vakantiewoning nog steeds erg populair is’, aldus Chadli Hachani, marketing en formule manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Dat is ook niet zo gek; juist nu is een eigen vakantiewoning voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan erg interessant. De ligging van Resort Veluwe en de natuurrijke omgeving maakt het de ideale locatie om dit waar te maken.’

Veluwe hoeve
 

"De aankoop van een eigen vakantiewoning is nog steeds erg populair."

De Veluwe Hoeve

Binnen de laatste verkoopfase introduceren wij de Veluwe Hoeve. Dit is een nieuw luxe type vakantiewoning gemaakt van duurzame materialen. De vakantiewoning is standaard voorzien van onder andere vloerverwarming en optioneel van zonnepanelen en sedum dakbedekking, ter bevordering van de wateropslag, duurzaamheid, biodiversiteit en isolatie.

Maak kennis met Resort Veluwe & de Veluwe Hoeve

Wilt u meer informatie over het vakantiepark, de nieuwe duurzame vakantiewoningen en de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

 
 

Resort Veluwe in het nieuws

 

Bekijk ook ons overige nieuws