Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen bij TopParken Verkoop

Recreatiewoning kopen bij Kootwijk

 • Zorgeloos investeren in een luxe vakantiewoning
 • Parken gelegen nabij Kootwijk
 • Professionele verhuurorganisatie

Een recreatiewoning kopen bij Kootwijk

Kootwijk: een pittoresk dorpje gelegen midden in de bossen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dat laatste, de Veluwe, staat bekend als één van de mooiste regio's van Nederland. Maar Kootwijk beschikt over misschien wel net zo'n bijzonder natuurgebied: Kootwijkerzand. Dit is namelijk de grootste levende zandverstuiving van West-Europa. Een belangrijke toeristische attractie dus! Bij TopParken heeft u de keuze uit diverse vakantieparken gelegen nabij Kootwijk. De perfecte locatie om te investeren in een recreatiewoning waarbij u kunt profiteren van een interessant nettorendement.

 

Of vraag vrijblijvend een brochure aan

Bekijk hieronder het aanbod nabij Kootwijk

Bospark Ede

Recreatiepark Beekbergen

Resort Veluwe

Recreatiepark 't Gelloo

De voordelen van een eigen recreatiewoning

Allereerst heeft u de keuze de vakantiewoning volledig zelf te gebruiken of (deels) te verhuren. Wanneer u kiest voor volledig eigen gebruik kunt u natuurlijk op ieder gewenst moment vakantie vieren in deze mooie regio. Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur nemen wij alles voor u uit handen, van de verhuur tot schoonmaak. Daarnaast profiteert u van een aantrekkelijk nettorendement. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt er namelijk voor dat onze vakantieparken doorgaans een hoge bezettingsgraad hebben.

Een aantal voordelen op een rij:

 • Een tweede huis, midden in de natuur
 • Op elk gewenst moment vakantie vieren
 • Profiteer van verhuuropbrengsten
 • Interessant alternatief voor banksparen
 • Professionele verhuurorganisatie
 

Een vakantiewoning kopen, hoe werkt dat en waar moet u op letten?

De keuze is (bijna) gemaakt; u wilt een vakantiewoning kopen. Een fijne plek voor u en uw familie of juist een investering met een interessant rendement. Naast het budget dat u wilt spenderen is het belangrijk uzelf te verdiepen in onderwerpen zoals bijkomende kosten, de grond waarop de woning staat, de financiering en uiteraard of dit alles past bij uw mogelijkheden. Onze adviseur vertelt u graag persoonlijk meer over de aankoop van een vakantiewoning. Uiteraard zullen zij u voorzien van advies en kunt u bij hen terecht met al uw vragen.

Waarom kiezen voor TopParken Verkoop?

  Jarenlange ervaring

  Hierdoor dé specialist in de recreatiebranche.

  Flexibel en zorgeloos

  Bepaal zelf of u de woning zelf gebruikt of verhuurt.

  Volledig ontzorgt

  Door onze professionele verhuur organisatie.

  Wellness

  Upgrade uw woning met bijvoorbeeld een hottub.

 
 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden ons:

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiewoning?

De voordelen van het kopen van een vakantiewoning zijn per type koper verschillend. Een voordeel bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik is dat u het vakantiehuis zelf kunt inrichten. Wanneer u een vakantiehuis koopt voor verhuur wordt alles voor u geregeld, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Bij volledige verhuur profiteert u juist van een aantrekkelijk nettorendement.

Koop ik alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de woning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat. Uiteraard is het niet verplicht om de grond te kopen, het is op ook mogelijk om de grond te huren of in erfpacht te verkrijgen.