Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Voordelen eigenaren vakantiewoning TopParken

Voordelen voor een eigenaar van vakantiehuis bij TopParken

  • Interessant rendement bij verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Vele voordelen voor eigenaren

Voordelen voor eigenaren van een vakantiewoning

Een vakantiewoning kopen bij TopParken levert veel voordelen voor u als toekomstige eigenaar op. TopParken heeft jarenlange ervaring en de vakantieparken hebben het gehele jaar door een hoge bezetting. Deze hoge bezetting komt onder andere door de groei van het aantal buitenlandse toeristen die hun vakantie in Nederland vieren. TopParken werkt bovendien samen met gerenomeerde touroperators voor de verhuur van vakantiewoningen. Dit alles tezamen maakt het kopen van een vakantiewoning bij TopParken een goede keus.

TopParken biedt vakantiehuizen aan op maar liefst 19 toplocaties in Nederland. Dit zijn echter niet zomaar leuke plekjes, maar netjes uitgeruste vakantieparken waar u ook nog eens een aantrekkelijk rendement op u vakantiehuis kunt behalen bij verhuur! De vakantieparken van TopParken bieden de perfecte combinatie van rust en vermaak. Uw vakantiehuisje ligt dan ook op een geweldige locatie midden in de natuur, zodat u, of de mensen die in uw vakantiehuis verblijven, optimaal van de rust kunnen genieten. Ondanks de prachtige natuurlijke ligging, liggen de vakantieparken op korte afstand van de leukste Nederlandse steden.

 

Eigenaar van vakantiewoning op een vakantiepark

Wat uw wensen ook zijn, bij TopParken vindt u zonder enige twijfel een vakantiehuis op een vakantiepark dat aansluit bij al uw wensen. Bent u dol op het maken van een wandeling door de prachtige Nederlandse natuur of over het strand, dan is een vakantiehuis aan de kust, op de Veluwe of de Limburgse heuvels echt iets voor u. Voor rust en ontspanning zijn er op alle 19 vakantieparken van TopParken volop mogelijkheden.

Op de vakantieparken zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Zowel u als uw gasten maken namelijk onbeperkt gebruik van de vele faciliteiten van het vakantiepark, zoals zwembaden, sportvelden, horeca en activiteiten. Alles wat men nodig heeft voor een heerlijke vakantie in eigen land. Bovendien kunt u van uw vakantiewoning echt een knus plekje maken zodat zowel u als uw gasten zich bij binnenkomst meteen thuis voelen en het aan niets zal ontbreken.

Voordelen van een eigen vakantiewoning 

  • Aantrekkelijk rendement bij volledige verhuur
  • Terugvordering BTW bij verhuur woning
  • Op vakantie wanneer het u uitkomt
  • Een woning op een park gelegen in de natuur
  • Gebruik maken van parkfaciliteiten

Hoe wilt u de vakantiewoning gaan gebruiken?

 
 

Combinatie eigen gebruik en verhuur

Het grote voordeel aan het kopen van een vakantiehuis bij TopParken is dat u deze zowel voor privé gebruik alsook voor de verhuur kunt gebruiken. Zo heeft u de mogelijkheid om een aantrekkelijk rendement uit uw vakantiehuis te halen. Het mooie is dat TopParken ook nog eens alles voor u regelt omtrent de verhuur en de schoonmaak van uw vakantiehuis! Zo geniet u, zonder hier zelf iets voor te doen, van een interessant rendement bij verhuur en als u zelf in uw vakantiehuis wilt verblijven voor een heerlijke vakantie dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Eigenaar worden van vakantiewoning

Bent u enthousiast geworden om uw eigen vakantiewoning te kopen bij TopParken? Indien u besluit tot kopen is dit een goede keuze, want bij TopParken zijn er tal van voordelen voor eigenaren. Zo geniet u van het gebruiken van de faciliteiten van het vakantiepark maar ook van ondersteuning bij de verhuur van uw vakantiewoning voor extra rendement. Wanneer u een vakantiewoning zowel voor eigen gebruik wilt kopen als ook voor de verhuur, neemt de verhuurorganisatie van TopParken al het werk van u over. Voor meer informatie over het kopen van een vakantiehuis bij TopParken kunt u de brochure aanvragen.

TopParken heeft een breed aanbod van verschillende soorten vakantiehuizen op 19 locaties door heel Nederland. Meer informatie over de voordelen, verhuur en de geweldige mogelijkheden van TopParken vindt u hier. Wacht niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om uw droom vakantiehuisje te bezichtigen.

Bekijk het aanbod vakantiewoningen