Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

ABN Amro: Klanten krijgen geen cent rente meer, rijke spaarders moeten betalen

 

ABN Amro is de eerste grote bank waar klanten met een spaartegoed straks geen cent rente meer zullen ontvangen. Klanten met meer dan 2,5 miljoen euro op de bankrekening moeten zelfs vanaf 1 april 0,5% rente gaan betalen. De bank beloofde geen negatieve spaarrente in rekening te brengen voor klanten met een spaartegoed tot 100.000 euro. 

Gewone spaarders hebben bij kleinere banken al langer te maken met een spaarrente van 0%. Klanten bij de twee andere grote banken, Rabobank en ING, krijgen nu nog 0,01% rente, maar financieel expert Amanda Bulthuis (van Geld.nl) verwachten dat zij het voorbeeld van ABN zullen volgen. "We hebben vaak gezien dat banken elkaar volgen in hun rentestappen’’. 

Van de grote banken heeft ABN Amro als enige toegezegd particuliere klanten met een spaarsaldo tot 100.000 euro geen negatieve rente in rekening te brengen. ING en Rabobank wilden daar geen harde uitspraken over doen. [Artikel door AD.nl] 

Hét moment om uw spaargeld te investeren

Waar veel spaarders in Nederland bang voor waren lijkt dan toch te gebeuren. De ABN Amro is de eerste (grote) bank waar u 0% rente ontvangt over uw spaargeld en die een negatieve rente doorvoert bij grote spaarders. De verwachting is dat andere grote banken zoals Rabobank en SNS snel zullen volgen. Dit is dan ook hét moment om uw spaargeld te investeren. U ontvangt er immers geen rente meer over of u moet er zelfs voor gaan betalen. 

Investeren in een vakantiewoning

Het afgelopen jaar is het aantal vakantiegangers in Nederland met 12% gestegen (bron: nu.nl). Het aantal toeristen in Nederland vanuit binnen-en buitenland blijft groeien. Dit maakt het steeds interessanter om te investeren in een vakantiewoning op een vakantiepark. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning en deze te verhuren kunnen wij u op verschillende locaties een interessant nettorendement per jaar aanbieden.

Lees meer over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Maak kennis met TopParken

 

Lees ook ons overige nieuws