Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Negatieve rente

Nu ook negatieve spaarrente bij Rabobank en ING

 

Begin januari 2020 maakte ABN Amro als eerste grote Nederlandse bank bekend een negatieve spaarrente in rekening te brengen bij klanten met meer dan 2,5 miljoen euro op de rekening.  Financieel expert Amanda Bulthuis (van Geld.nl) verwachtte destijds al dat ook Rabobank en ING dit voorbeeld zouden volgen en dat is nu dan ook gebeurd.

Negatieve rente bij Rabobank en ING

De Rabobank heeft bekend gemaakt dat vermogende klanten met meer dan een miljoen spaargeld vanaf juli 0,5% negatieve spaarrente gaan betalen, zo is te lezen in het AD. Bij andere rekeninghouders wordt een renteverlaging doorgevoerd, deze blijft (nog) wel positief en verschilt en varieert van 0,01% tot 0%.

Ook spaarders met meer dan een miljoen euro bij de ING Bank gaan 0,5% negatieve spaarrente betalen. Net als de Rabobank voeren ook zij een rentewijziging door voor andere rekeninghouders. Voor rekeningen tussen 100.000 euro en 1 miljoen euro geldt vanaf juli 0% rente. Voor rekeningen tot 100.000 euro blijft de rente 0,1%.

Hét moment om uw spaargeld te investeren

Dit is ook hét moment om uw spaargeld te investeren. U ontvangt er immers geen rente meer over of u moet er zelfs voor gaan betalen. Investeren in een vakantiewoning is dan een interessante optie, het afgelopen jaar is het aantal vakantiegangers in Nederland met 12% gestegen (bron: nu.nl). Het aantal toeristen in Nederland vanuit binnen-en buitenland blijft groeien. Dit maakt het steeds interessanter om te investeren in een vakantiehuis op een vakantiepark. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning en deze te verhuren kunnen wij u op verschillende locaties een interessant nettorendement per jaar aanbieden.

Lees meer over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

 

Wilt u direct persoonlijk advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Lees ook ons overige nieuws