Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Impressie vernieuwde Recreatiepark Beekbergen

Uitbreiding Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen is onlangs uitgebreid met een prachtig, glooiend gebied. Het nieuwe gedeelte is inmiddels volledig geïntegreerd in het bestaande vakantiepark en de omgeving. Zo zijn er diverse (verlichte) waterpartijen en kleine watervallen aangelegd, geïnspireerd op de nabijgelegen Loenense waterval. Door de natuurrijke uitstraling, sluit het nieuwe gedeelte perfect aan op de bosrijke omgeving van het vakantiepark.

Naast aansluiting op de omgeving, is er bij de uitbreiding ook rekening gehouden met onze jongste vakantiegasten. De diverse speelgelegenheden, waarin gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, zorgen voor uren speelvermaak nabij de vakantiewoningen.

Nieuwe vakantiewoningen

Op het nieuwe gedeelte zijn Module Special vakantiewoningen geplaatst voor 4 tot 5 personen. De vakantiewoningen zijn modern ingericht en ideaal voor eigen gebruik, de verhuur of een combinatie hiervan.

 

Duurzame vakantiewoningen

Bij de uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen is ook een nieuw, duurzaam type vakantiewoning geïntroduceerd: de Veluwe Hoeve. Deze luxe vakantiewoning beschikt over een centraal woongedeelte, een moderne keuken en aan weerszijden twee slaapkamers met aparte badkamer. Het buitengedeelte is voorzien van een pergola met lameldak, dat in de zomer zorgt voor een fijne plek in de schaduw en op koudere momenten zorgt voor het vasthouden van de warmte. Optioneel is het dak van de vakantiewoning te voorzien van sedum dakbedekking en de vloer van vloerverwarming. Benieuwd naar de Veluwe Hoeve en alle extra’s? Maak een afspraak en onze adviseurs helpen u graag verder.

 

Inspiratiedagen

In februari hebben er inspiratiedagen plaatsgevonden op het vakantiepark. Tijdens deze dagen werden bezoekers geïnspireerd over de omgeving, het vakantiepark en de aankoop van een vakantiewoning. De inspiratiedagen waren, mede door de opkomst en door de inzet van onze medewerkers en partners, een groot succes. Heeft u de inspiratiedagen niet bezocht en alsnog kennismaken met de omgeving, het vakantiepark en de vakantiewoningen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Nieuwe faciliteiten

Naast dat ons vakantiepark in Beekbergen is uitgebreid, zijn er onlangs diverse faciliteiten vernieuwd en geplaatst. Zo zijn er nieuwe speelgelegenheden geplaatst, zijn het receptiegebouw en de groepsaccommodatie volledig vernieuwd en is er een speciale hondenspeeltuin aangelegd.