Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis makelaar

Recreatie makelaar

  • Dé specialist in Nederland
  • Jarenlange ervaring
  • Professioneel advies & begeleiding

TopParken - Dé vakantiehuis makelaar

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Nederland maar kunt u niet de juiste woning vinden op websites zoals Funda? TopParken is dan dé vakantiehuis makelaar die u helpt in uw zoektocht naar een vakantiehuis. Wij hebben jarenlange ervaring als recreatiemakelaar in Nederland en weten dus als geen ander hoe wij u moeten helpen in uw zoektocht.

Waarom TopParken als recreatie makelaar?

Jarenlange ervaring - Hierdoor dé specialist in de recreatiebranche.

▶ Door heel Nederland - Een aanbod van 19 vakantieparken.

▶ Volledige vrijheid - U bepaalt zelf hoe u de woning wilt gebruiken.

▶ Zorgeloos investeren - Onze professionele verhuurorganisatie zal u volledig ontzorgen.

▶ Wellness opties - Kies voor een vakantiewoning met sauna.

 
 

Dé recreatiemakelaar in Nederland

U wilt investeren in een vakantiewoning? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij TopParken. Als recreatie makelaar verkopen wij vakantiewoningen inclusief eigen kavel, eigen parkeerplaats en volledige tuin- en terrasaanleg. Naast deskundig advies en professionele begeleiding bieden wij u ook een grote mate van flexibiliteit. Zo bent u namelijk volledig vrij om zelf te bepalen hoe u de vakantiewoning wilt gebruiken. Als vakantiehuis makelaar bieden we de volgende mogelijkheden:

▶ Voor eigen gebruik - Een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik waarbij u de woning niet commercieel gaat verhuren. U kunt op vakantie wanneer het u uitkomt en bovendien kunt u de vakantiewoning geheel naar eigen wens inrichten. Permanente bewoning is niet toegestaan.

▶ Combinatie van eigen gebruik en verhuur - U bepaalt zelf wanneer de woning beschikbaar is voor de verhuur en wanneer u er zelf gebruik van wilt maken. U profiteert van uw eigen vakantiewoning én ontvangt rendement over de verhuur van de woning.

▶ Voor verhuur - Als u kiest voor volledige verhuur kunt u zelf geen gebruik maken van de vakantiewoning. U ontvangt een interessant nettorendement per jaar en het volledige verhuurproces wordt verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden:

Recreatie makelaar door heel Nederland

Ons aanbod als recreatiemakelaar ligt verspreid door heel Nederland op 19 verschillende vakantieparken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiehuis op de Veluwe, een vakantiehuis aan het water of een vakantiehuis in het heuvellandschap van Limburg. Daarnaast kunt u op elk vakantiepark ervoor kiezen om een vakantiewoning uit te breiden met wellness voorzieningen. Wij bieden de mogelijkheden om tegen een meerprijs in de tuin van de vakantiewoning een sauna en buitendouche te laten plaatsen. Niet alleen is dit aantrekkelijk voor uzelf, het maakt de vakantiewoning ook aantrekkelijker voor de verhuur.

Kies hieronder in welke provincie u interesse heeft:

Een vakantiehuis in Utrecht
Een vakantiehuis in Noord-Brabant
Een vakantiehuis in Limburg
Een vakantiehuis in Gelderland
Een vakantiehuis in Zuid-Holland
Een vakantiehuis in Noord-Holland

Een greep uit ons aanbod 

Wat kunnen wij als recreatiehuis makelaar voor u betekenen?

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Vraag vrijblijvend een brochure aan van het vakantiepark van uw voorkeur. Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ook rechtstreeks een afspraak maken met een van onze adviseurs. In een persoonlijk adviesgesprek worden al uw vragen beantwoordt en zal de adviseur u rondleiden op het vakantiepark en u diverse showmodellen laten zien.