Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Résidence

Résidence

 • Luxueus vakantieverblijf kopen
 • Unieke locaties in de natuur
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Vakantiehuis kopen op een Résidence in Nederland

Op onze Résidences in Nederland kunt u een droom waarmaken; een eigen vakantiewoning kopen. Maar wat is een Résidence eigenlijk? Bij TopParken zien we een Résidence als een 'luxueus vakantieverblijf'. Dit kan in de vorm zijn van een luxe vakantiewoning of bijvoorbeeld een villa die op een unieke locatie midden in de natuur is gelegen. Op onze Résidences kunt u een vakantiehuis kopen geschikt voor verschillende gezelschappen, in diverse prijsklassen én met optie voor luxe extra's zoals een sauna in de tuin. Dankzij dit diverse aanbod is er altijd een Résidence te vinden die aansluit bij uw wensen.

Bekijk de Résidences in Nederland per provincie

Investeren op een Résidence van TopParken

Koopt u een vakantiewoning op een Résidence van TopParken dan kiest u zelf hoe u deze wilt gebruiken. Hiervoor zijn er drie opties namelijk volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Goed om te weten: als u kiest voor verhuur, dan wordt dit compleet verzorgd wordt door de verhuurorganisatie van TopParken. Zo heeft u er geen werk aan, maar ontvangt u wel rendement. Hoe hoog dit rendement is, is afhankelijk van uw keuze voor volledige of gedeeltelijke verhuur. Hieronder de opties op een rijtje:

Eigen gebruik

 • Alleen zelf gebruik maken van de woning
 • Woning naar eigen wens inrichten
 • Permanente bewoning niet toegestaan
 

Verhuur

 • 100% beschikbaar voor de verhuur
 • Aantrekkelijk rendement
 • Verhuur door professionele verhuurorganisatie
 

Combinatie van eigen gebruik en verhuur

 • Bepaal zelf de beschikbaarheid
 • Eenvoudig online te regelen
 • Rendement over de verhuurde dagen
 

Résidences in Nederland - altijd wat te doen!

U heeft een vakantiewoning op het oog op een van onze Résidences, maar u wilt natuurlijk ook graag weten wat er allemaal te doen is. Het antwoord is: meer dan genoeg! Zowel op het park als in de omgeving. Zo beschikken onze Résidences (verschilt per park) over diverse faciliteiten zoals een binnen- en/of buitenzwembad, speeltuinen voor de kinderen, een horecagelegenheid en fietsverhuur. Ook wat betreft de locatie kiezen we altijd voor dé toplocatie. Midden in de natuur maar toch dicht bij steden, leuke dorpen of toeristische uitjes. Zo hebben wij Résidences vlak bij Valkenburg of Den Bosch, op de Veluwe of aan het water

Wilt u kennismaken met een van onze Résidences? Dan heeft u meerdere opties om uit te kiezen. Via onderstaande button kunt u een brochure aanvragen van een Résidence van uw voorkeur. Wilt u liever langskomen op het park? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs staan voor u klaar!

 
 

Geen vakantiewoning kopen, maar alleen op vakantie? Dat kan ook op onze Résidences.