Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen

Vakantiehuis kopen in Nederland

  • Op 19 unieke locaties
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen

Vakantiehuis kopen in Nederland

Een vakantiehuisje kopen in Nederland is een interessante mogelijkheid voor het investeren van uw (spaar)geld. Wellicht wilt u hier vooral zelf gebruik van maken als een tweede huis. Maar bij TopParken kunt u ook een aantrekkelijk rendement ontvangen als u de woning gaat verhuren. De vakantieparken van TopParken liggen allemaal op unieke locaties, van de Veluwe tot aan de wateren van Noord-Holland. Dankzij de jarenlange ervaring in de recreatiebranche is een vakantiehuis kopen bij TopParken een zorgeloze investering voor u. U profiteert van een eigen vakantiewoning en/of rendement en wij regelen de verhuur!

 

Informatiedagen ⤵

 

In welke provincie wilt u een vakantiehuis kopen?

Vakantiehuisje kopen in Nederland

Toerisme in Nederland is de afgelopen jaren flink gestegen. Niet alleen buitenlandse toeristen maar ook steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in ons eigen land. Dit maakt het extra interessant voor u om een vakantiehuisje te kopen in Nederland. Kiest u voor TopParken dan geniet u bovendien van vele voordelen. Naast de jarenlange ervaring heeft TopParken ook een eigen verhuurorganisatie. Kiest u ervoor een vakantiehuis te kopen voor de verhuur dan wordt het gehele proces voor u verzorgd. De doorgaans hoge bezetting wordt gerealiseerd door samen te werken met gerenommeerde touroperators. Dit zorgt ervoor dat u bij volledige verhuur een aantrekkelijk rendement ontvangt.

De mogelijkheden voor het gebruik van uw vakantiehuisje

Een vakantiehuis kopen in Nederland doet u met een bepaald doel voor ogen. Of dit nu is om er zelf zo vaak mogelijk gebruik van te maken of om er juist rendement mee te behalen, de keus is volledig aan uzelf. Elke vorm heeft bepaalde voordelen, het is goed om hier van op de hoogte te zijn. Hieronder zetten we de verschillende gebruiksvormen voor u op een rijtje:

✔️ Eigen gebruik - U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van uw vakantiehuisje.
✔️ Combinatie van eigen gebruik en verhuur - U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer u deze beschikbaar stelt voor de verhuur.
✔️ Volledige verhuur - U stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur en maakt er zelf geen gebruik van.

 

Een vakantiehuis kopen op een vakantiepark

Het aanbod van TopParken, dé recreatie makelaar, bestaat uit 19 vakantieparken in Nederland op unieke locaties. De parken liggen allen midden in de natuur en op toeristisch aantrekkelijke locaties. Door dit diverse aanbod is er altijd een vakantiehuis te koop op een vakantiepark dat aansluit bij uw wensen. Een vakantiehuisje kopen op een vakantiepark betekent dat u ook gebruik kan maken van de diverse voorzieningen. Zo beschikken veel parken onder andere over een zwembad, diverse sport- en speelfaciliteiten, horecagelegenheden en fietsverhuur. Ideaal voor uzelf, maar ook als u de woning gaat verhuren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een vakantiehuisje kopen in Nederland bij TopParken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Ontdek hieronder een selectie van de vakantiehuizen te koop in Nederland