1. Vakantiehuisjes in de natuur
  2. Op 20 locaties in Nederland
  3. Voor eigen gebruik of verhuur

Natuurhuisje kopen

Vakantie in de natuur is een manier van vakantie vieren die sterk aan populariteit aan het toenemen is. Bent u zelf ook graag in de natuur tijdens uw vakantie? Misschien is een natuurhuisje kopen dan wel iets voor u. Bij TopParken kunt u een natuurhuisje kopen in Nederland op een van de 20 unieke locaties. Alle vakantieparken liggen in de natuur en bieden natuurhuisjes te koop aan variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Bovendien kunt u een natuurhuisje ook kopen als belegging, als u besluit om de woning te gaan verhuren. Op deze manier kunt u een interessant rendement ontvangen, een goed alternatief voor banksparen.

Bekijk het aanbod natuurhuisjes
 

Bedragen negatieve spaarrente verlaagd per 01-01-2021

Vanaf 1 januari 2021 zijn de bedragen waarover negatieve spaarrente wordt berekend opnieuw flink verlaagd. Alle grote Nederlandse banken hanteren nu een negatieve spaarrente. Wanneer u negatieve spaarrente betaald kan het interessant zijn om alternatieven te zoeken voor uw spaargeld. Een investering in de sterke en stabiele Nederlandse recreatiemarkt is dan een goede keuze. Wij informeren u graag. 

Waar wilt u een natuurhuisje kopen?

Natuurhuisje kopen in Nederland

Onze natuurhuisjes zijn te koop op diverse locaties in Nederland. Onze vakantieparken liggen in Gelderland, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Voor welk vakantiepark u ook kiest, TopParken biedt u altijd professionele begeleiding, dankzij meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche. Maar dat is niet alles, want kiest u ervoor een natuurhuisje te kopen voor de verhuur, dan wordt ook dit volledig door ons geregeld. Om een hoge bezetting te realiseren wordt er samengewerkt met touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Bij volledige verhuur ontvangt u een interessant netto rendement, kiest u ervoor de woning slechts gedeeltelijk te verhuren dan is uw rendement afhankelijk van hoe vaak uw uw natuurhuis beschikaar steelt voor verhuur. Hieronder leest u meer over de verschillende vormen voor het gebruik van uw natuurhuisje.

Met welk doel wilt u een natuurhuisje kopen?

Vakantie in de natuur: écht even weg!

Of u nu ervoor kiest een natuurhuisje te kopen op de Veluwe, aan de kust of op een andere plek, u krijgt meteen het vakantiegevoel als u aankomt. Een natuurhuisje kopen op een vakantiepark van TopParken biedt u alle vrijheid. Zo kunt u op het park blijven en genieten van de uitgebreide voorzieningen. Of ga de natuur in en maak de mooiste wandelingen of fietstochten. Een tweede huis kopen in Nederland was nog nooit zo aantrekkelijk. Het totaal aantal vakanties in Nederland per jaar laat een opwaartse trend zien, wat zeer gunstig is voor het verhuren van uw natuurhuisje. Uiteraard kunt u de woning ook puur voor eigen gebruik aanschaffen, en ten alle tijde zelf genieten van uw eigen plekje midden in de natuur!

 

Bent u geïntereseerd in onze natuurhuisjes die te koop staan in Nederland? Tussen het uitgebreide aanbod zit vast ook uw droomwoning! U kunt meer informatie ontvangen door de brochure aan te vragen, langs te komen tijdens de Open huis dagen of u kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Vraag de brochure aan

Bekijk hieronder alvast een selectie van onze natuurhuisjes in Nederland

Bekijk het gehele aanbod