Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Natuurhuisje te koop

Natuurhuisje kopen

  • Vakantiehuisjes in de natuur
  • Op 19 locaties in Nederland
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Natuurhuisje kopen

Vakantie in de natuur is een manier van vakantie vieren die sterk in populariteit aan het toenemen is. Bent u zelf ook graag in de natuur tijdens uw vakantie? Misschien is een natuurhuisje kopen dan wel iets voor u. Bij TopParken kunt u een natuurhuisje kopen in Nederland op een van de 19 unieke locaties. Alle vakantieparken liggen in de natuur en bieden natuurhuisjes te koop aan variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Bovendien kunt u een natuurhuisje ook kopen als belegging, wanneer u besluit om de woning te gaan verhuren. Op deze manier kunt u een interessant rendement ontvangen, een goed alternatief voor banksparen.

 

Informatiedagen ⤵

Waar wilt u een natuurhuisje kopen?

Natuurhuisje kopen in Nederland

Onze natuurhuisjes zijn te koop op diverse locaties in Nederland. Onze vakantieparken liggen in Gelderland, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Voor welk vakantiepark u ook kiest, TopParken biedt u altijd professionele begeleiding, dankzij jarenlange jaar ervaring in de recreatiebranche. Maar dat is niet alles, want kiest u ervoor een natuurhuisje te kopen voor volledige verhuur, dan wordt ook dit volledig door ons geregeld. Om een hoge bezetting te realiseren wordt er samengewerkt met touroperators zoals Booking.com en BungalowSpecials. Bij volledige verhuur ontvangt u een interessant nettorendement, kiest u ervoor de woning slechts gedeeltelijk te verhuren dan is uw rendement afhankelijk van hoe vaak u uw natuurhuis beschikbaar stelt voor verhuur. Hieronder leest u meer over de verschillende vormen voor het gebruik van uw natuurhuisje.

Met welk doel wilt u een natuurhuisje kopen?

Vakantie in de natuur: écht even weg!

Of u nu ervoor kiest een natuurhuisje te kopen op de Veluwe, aan de kust of op een andere plek, u krijgt meteen het vakantiegevoel als u aankomt. Een natuurhuisje kopen op een vakantiepark van TopParken biedt u alle vrijheid. Zo kunt u op het park blijven en genieten van de uitgebreide voorzieningen. Of ga de natuur in en maak de mooiste wandelingen of fietstochten. Een tweede huis kopen in Nederland was nog nooit zo aantrekkelijk. Het totaal aantal vakanties in Nederland per jaar laat een opwaartse trend zien, wat zeer gunstig is voor het verhuren van uw natuurhuisje. Uiteraard kunt u de woning ook puur voor eigen gebruik aanschaffen en ten alle tijde zelf genieten van uw eigen plekje midden in de natuur!

 

Bent u geïntereseerd in onze natuurhuisjes die te koop staan in Nederland? Tussen het uitgebreide aanbod zit vast ook uw droomwoning! U kunt meer informatie ontvangen door de brochure aan te vragen, langs te komen tijdens de Open huis dagen of u kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Klein natuurhuisje kopen

Denkt u er over na om een klein natuurhuisje of een tiny house te kopen op een vakantiepark in Nederland? Dat is een slimme gedachte, tiny houses zijn gigantisch in opkomst in ons land en worden steeds populairder. Bij TopParken Verkoop zijn ook nieuwe en tweedehands tiny houses te koop op vakantieparken door heel Nederland. Lees hier meer over de tiny houses bij TopParken.

Bekijk hieronder een selectie van onze natuurhuisjes in Nederland