Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Eerste verkoopfase op Resort Veluwe afgerond

Eerste verkoopfase op Resort Veluwe afgerond, tweede fase gestart

Populariteit eigen vakantiewoning blijkt: eerste verkoopfase afgerond binnen zes weken

In juni zijn wij gestart met de eerste verkoopfase van nieuwe vakantiewoningen op Resort Veluwe in Garderen. Al snel bleek dat vakantiewoningen in eigen land nog steeds ongekend populair zijn. Ook werd opnieuw duidelijk dat de ligging van het vakantiepark een van de belangrijkste pijlers is. 

Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat binnen zes weken de eerste verkoopfase op Resort Veluwe is afgerond en wij tientallen eigenaren blij hebben kunnen maken met een vakantiewoning op Resort Veluwe voor eigen gebruik en/of (gedeeltelijke) verhuur.

Per direct starten wij met de tweede verkoopfase!

 
 

Als eerste kennis maken met de tweede fase? Maak dan vrijblijvend een afspraak of vraag onze brochure aan.

 

"Een populaire bestemming voor vakantiegangers, wat uiteraard weer interessant is voor huiseigenaren die hun vakantiewoning (gedeeltelijk) verhuren."

Huidige markt, faciliteiten & locatie verklaart het succes

Het tempo waarin de vakantiewoningen zijn verkocht is volgens Chadli Hachani, Marketing en Formule Manager bij TopParken, te verklaren door de huidige markt, de faciliteiten op het vakantiepark en de ligging, midden op de Veluwe en nabij Klimbos Garderen. Hij legt uit: "Het is interessant om te zien hoe de markt, en daarbij de vraag naar een eigen vakantiewoning, zich ontwikkelt als reactie op de huidige (inter)nationale situatie. Resort Veluwe is daarbij een aantrekkelijke locatie vanwege de bosrijke omgeving, de centrale ligging en de diverse faciliteiten zoals een indoor speelzolder, een modern familierestaurant en een binnen- en buitenzwembad".

Hij vervolgt: "Deze pluspunten maken het ook een populaire bestemming voor vakantiegangers, wat uiteraard weer interessant is voor huiseigenaren die hun vakantiewoning (gedeeltelijk) verhuren".

Vernieuwing vakantiepark

Sinds de overname van Resort Veluwe is de entree vernieuwd, zijn er funbowlingbanen aangelegd en wordt er een natuurlijke uitstraling doorgevoerd op het gehele vakantiepark. Daarbij wordt er door de organisatie gekeken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van boomhutten, glamping tenten en tiny houses. Het is nog niet bekend of deze ook in de verkoop komen of alleen in de verhuur.

Meer informatie

Benieuwd naar de tweede verkoopfase en alle vernieuwingen op Resort Veluwe? Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs op het vakantiepark. 

 

Of vraag onze brochure aan.

 

Lees ook ons overige nieuws