Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Nederland steeds populairder: "Tien miljoen toeristen in Nederland deze zomer".

Tien miljoen toeristen in Nederland deze zomer, meer vanuit buitenland

Bron: Nu.nl
Nederland telde in juli en augustus van dit jaar tien miljoen buitenlandse toeristen, blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat is 4,4 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Het totaal aantal overnachtingen steeg met 7,6 procent tot 35 miljoen. Dit komt doordat toeristen gemiddeld langer blijven.

Het aandeel binnenlandse toeristen is licht afgenomen. Ruim 44 procent van alle toeristen in Nederland komt uit het buitenland. Vijf jaar geleden was dat aandeel nog 39 procent.

Gelderland populair onder Nederlanders

Met ruim een half miljoen gasten is Gelderland de populairste bestemming onder Nederlanders. Onder buitenlanders zijn Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland het meest in trek.

Vooral vakantieparken zijn populairder geworden. Die trokken 12 procent meer bezoekers, meldt het CBS. Ook het aantal overnachtingen op campings, in hotels, in pensions, in jeugdherbergen en in groepsaccommodaties nam toe.

Het gaat al langer goed met de toerismesector in Nederland. Het aantal buitenlandse toeristen dat naar Nederland komt, stijgt al negen jaar achtereen. Juli en augustus zijn de drukste maanden voor het toerisme.


Bron: Nu.nl

Tien miljoen toeristen in Nederland deze zomer, meer vanuit buitenland

Steeds meer toeristen in Nederland

Ook bij TopParken merken we dat er steeds meer toeristen naar Nederland komen. De bezetting op onze vakantieparken is het gehele jaar door hoog. Dit maakt het het kopen van vakantiewoning voor gedeeltelijk of volledige verhuur heel interessant! Dankzij de hoge bezetting kunnen wij op diverse locaties een nettorendement aanbieden.