Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Tweede huis kopen voor verhuur

Tweede huis kopen voor verhuur

  • Tweede huis kopen op een vakantiepark
  • Zeer interessant voor verhuur
  • Interessant rendement
  • Verhuur middels professionele verhuurorganisatie

Interessant nettorendement

Het kopen van een tweede huis op een vakantiepark in Nederland is de afgelopen jaren een interessante investering gebleken. Steeds meer Nederlandse en buitenlandse toeristen weten de weg te vinden naar vakantieparken. Met een stijging van meer dan 10% aan vakantiegangers op vakantieparken in Nederland zijn de te behalen rendementen bij verhuur op een tweede huis ook ronduit interessant te noemen.

TopParken heeft 19 vakantieparken op verschillende plekken in Nederland. U geniet hier niet alleen van een ruime keuze in vakantiehuizen, maar ook qua locatie kunt u uw tweede huis helemaal afstemmen op uw wensen. Daarnaast heeft u bij TopParken ook diverse mogelijkheden qua investering en verhuur. Van volledige verhuur met een vast rendement, tot gedeeltelijke verhuur zodat u ook zelf van uw tweede huis kunt genieten.

 

Een tweede huis kopen als belegging

Wilt u een tweede huis kopen als belegging? Dan zijn er 2 verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een vakantiehuis te kopen puur en alleen voor de verhuur, u maakt er in dit geval dus zelf geen gebruik van. U investeert in een woning waarbij u rendement over de verhuuropbrengsten ontvangt.

Ook kunt u ervoor kiezen om een tweede huis te kopen waarbij u deels zelf gebruik maakt van de woning en deels de woning verhuurt. Het rendement is in dit geval afhankelijk van wanneer en hoe vaak u de woning vrij geeft voor verhuur alsook de verhuuropbrengsten van de woning.

In beide gevallen ondersteunt TopParken u van het begin tot het eind bij uw investering en maakt u gebruik van de volledige verhuurservice van TopParken. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het hele verhuurproces van uw vakantiehuis maar geniet u wel van de opbrengsten.

Ten slotte is het bij TopParken natuurlijk ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen volledig voor eigen gebruik. Geniet in bijvoorbeeld Noord-HollandZuid-Holland, Gelderland of Limburg van uw recreatiewoning op een van onze vakantieparken.

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken

Wanneer u een vakantiehuis op een vakantiepark wilt kopen, is natuurlijk de locatie, faciliteiten en bereikbaarheid van groot belang. De vakantieparken van TopParken zijn allemaal gelegen op toeristische, toegankelijke en aantrekkelijke locaties in Nederland. Wat de verhuurkansen voor een tweede huis aanzienlijk verhoogt. Ook investeert TopParken in zowel de vakantieparken als de omgeving. Zo maken zij zoveel mogelijk gebruik van duurzame oplossingen en sponsoren zij lokale goede doelen.

Een tweede huis kopen op een vakantiepark van TopParken is niet zomaar investeren in een reguliere vakantiewoning. Zowel u als uw huurders genieten namelijk ook van alle faciliteiten op het vakantiepark. Hierdoor kunt u uzelf en uw huurders een luxe vakantiehuis bieden met de service van een resort. Daarnaast wordt bij verhuur ook de schoonmaak gefaciliteerd door TopParken waardoor u ook hier geen omkijken naar heeft.

Informatie aanvragen

Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een tweede huis of vakantiewoning op een luxe vakantiepark tegen een aantrekkelijk rendement. Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan voor meer informatie!

Bekijk hieronder het aanbod tweede huizen in Nederland