Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Laatste verkoopfase Résidence Valkenburg gestart

Laatste verkoopfase Résidence Valkenburg gestart

 

Deze week is de laatste verkoopfase op Résidence Valkenburg van start gegaan. Binnen deze fase worden de laatste, nieuwe vakantiewoningen op het vakantiepark verkocht. De vakantiewoningen zijn gelegen op een nieuw gedeelte van het vakantiepark. De unieke omgeving, het uitzicht op het heuvellandschap en de faciliteiten op het vakantiepark maken het een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Door de populaire locatie en de stijgende vraag naar de aankoop van een eigen vakantiewoning, wordt verwacht dat de laatste verkoopfase binnen korte tijd wordt afgerond.

Belevingsevent op 13, 14 en 15 mei

Benieuwd naar het nieuwe gedeelte en de vakantiewoningen? Bezoek ons belevingsevent en maak kennis met het vakantiepark, de omgeving en onze vakantiewoningen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren in Zuid-Limburg. Persoonlijk advies gewenst? Maak dan alvast een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag.

 

Of vraag vrijblijvend onze brochure aan

Nieuwe vakantiewoningen

In de laatste verkoopfase worden twee typen vakantiewoningen aangeboden voor eigen gebruik en/of de verhuur. Beide typen vakantiewoningen zijn gebouwd van duurzame materialen, volledig gasloos en beschikken over zonnepanelen.

 

Interesse in meer luxe? Dan is een vakantiewoning met privé wellness faciliteiten wellicht iets voor u.

Résidence Valkenburg

Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul, nabij Valkenburg en Maastricht. De heuvelachtige omgeving maakt het een populaire vakantiebestemming in eigen land. Het vakantiepark ligt dichtbij de Duitse en Belgische grens en wordt daarom ook druk bezocht door vakantiegangers uit het buitenland.

✅ Gelegen midden in het Limburgse heuvellandschap
✅ Verwarmd buitenzwembad
✅ Uitnodigend restaurant
✅ Diverse sport- en speelvelden
✅ Indoor gameroom

 

Bekijk ook ons overige nieuws