Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Nieuw! Recreatievilla's met privézwembad in de Achterhoek

Nieuw! Recreatievilla's met privézwembad in de Achterhoek

 

Résidence Lichtenvoorde, een luxueus vakantiepark in de Achterhoek, breidt het aanbod vakantiewoningen uit met 20 duurzaam gebouwde recreatievilla's. Tien van deze villa's beschikken over een eigen buitenzwembad! Hiermee speelt het park in op de steeds groter wordende vraag naar groepswoningen en eigen faciliteiten bij de woning.

De recreatievilla's zijn gelegen op zeer grote kavels, waarvan sommigen direct aan het water. Elke villa heeft eigen parkeerplaatsen, een grote aangelegde tuin en voldoende privacy. De twee verdiepingen van de villa zijn zeer ruim ingedeeld met o.a. drie badkamers, vijf, zes of zeven slaapkamers, een zeer uitgebreide keuken en een grote woonkamer. Er zijn drie varianten beschikaar, villa's voor 10 personen, villa's voor 12 personen en villa's voor 14 personen.

Update!

De recreatievilla's zijn zeer populair, op dit moment (december 2021) zijn alleen de 10 persoons villa's nog te koop. Deze zijn beschikbaar met zwembad.

 

Bekijk ook onze vakantiewoningen vanaf € 100.000

 
 

Voor eigen gebruik of voor verhuur

Wanneer u een recreatievilla koopt op Résidence Lichtenvoorde kunt u ervoor kiezen deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Geniet van de prachtige omgeving in uw eigen recreatievilla en profiteer van een interessant nettorendement bij verhuur. De Achterhoek is zeer goed bereikbaar voor zowel Nederlanders als Duitsers, de regio wordt dan ook steeds vaker gevonden door (inter)nationale toeristen. Wanneer u de recreatievilla laat verhuren door de verhuurorganisatie van TopParken wordt u volledig ontzorgd. Alles, vanaf de verhuur tot aan de schoonmaak, wordt voor u uit handen genomen. Wilt u zelf gebruik maken van de villa? Dit kunt u gemakkelijk online aangeven.

De recreatievilla's zijn uniek in Nederland, er zijn in Nederland geen tot weinig recreatievilla's te vinden met een eigen zwembad. Ook stijgt de vraag naar groepsaccommodaties in eigen land, Résidence Lichtenvoorde speelt hier perfect op in.

Over Résidence Lichtenvoorde

Midden in de Achterhoek, nabij de Duitse grens, in het pittoreske dorpje Lichtenvoorde, vindt u Résidence Lichtenvoorde. Niet alleen de prachtige omgeving is het ontdekken waard, op het park zelf is ook van alles te beleven. Er zijn bowlingbanen, een visvijver en een fitnessruimte, een binnenzwembad en een goed aangeschreven restaurant. Het park beschikt over luxe vakantiehuizen & villa's welke te huur en te koop zijn.

 

Bekijk ook ons overige nieuws