Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

TopParken introduceert nieuw vakantiepark Résidence Lage Vuursche

TopParken introduceert nieuw vakantiepark Résidence Lage Vuursche

De ontwikkeling van Résidence Lage Vuursche is in volle gang. Het vakantiepark ligt in Lage Vuursche, een populaire recreatieve bestemming in de provincie Utrecht. Op dit nieuwste vakantiepark richt TopParken zich op het creëren van eenheid met de natuurrijke omgeving, duurzaamheid en luxe. Aan het eind van deze maand begint de organisatie met de verkoop van de eerste vakantievilla’s.

 

De 83 luxe vakantievilla’s zijn bedoeld voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. De villa’s zijn volledig gasloos, gemaakt van duurzame materialen en optioneel te voorzien van zonnepanelen en wellnessfaciliteiten. Daarnaast worden er op het vakantiepark diverse recreatie-appartementen en een restaurant gebouwd. ‘Op Résidence Lage Vuursche kunnen vakantiegasten en woningeigenaren koninklijk recreëren.’, aldus Chadli Hachani, marketing en formule manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Dit komt voort uit de ligging en de hotspots in de omgeving van het vakantiepark. De natuurrijke omgeving wordt doorgevoerd over het gehele vakantiepark en de uitstraling van de accommodaties, faciliteiten en entree is kwalitatief en uitnodigend.’

Résidence Lage Vuursche ligt in het eerste grote bosgebied vanuit de Randstad, op korte afstand van Amsterdam en Amersfoort. In de directe omgeving zijn diverse landgoederen en natuurgebieden te vinden als Kasteel Drakensteyn, Paleis Soestdijk, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen. De omgeving wordt druk bezocht door binnen- en buitenlandse toeristen en is daarmee een populaire recreatieve bestemming in Nederland.

 

Geïnteresseerd in het vakantiepark, de omgeving en de mogelijkheden?
Plan vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Of vraag onze brochure aan.