Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen in Lexmond

Vakantiewoning kopen in Lexmond

 
  • Volledig nieuw vakantiepark
  • Direct aan rivier de Lek
  • Huur- en koopkavels beschikbaar
  • Hoofdgebouw met receptie, horeca en zwembad

Vakantiewoningen te koop in Lexmond

Een eigen vakantiewoning is een droom van velen. Dit biedt u namelijk de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een vakantie in eigen land of van een interessante investering. Op Resort Lexmond kunt u deze droom waarmaken. Gelegen in de provincie Utrecht, aan de oevers van rivier de Lek, vindt u hier de ideale plek voor een tweede huis of investering. Onze tip aan u; bent u op zoek naar een eigen vakantiewoning, bekijk dan ook eens de mogelijkheden betreft een vakantiewoning kopen in Lexmond.

Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. Gedurende deze 7 maanden kunt u gebruik maken van uw tweede huis of deze (gedeeltelijk) verhuren.

 

Of download gratis onze brochure

Informatiedagen ⬇

 

Uw eigen vakantiewoningen aan de Lek

Resort Lexmond biedt een selectie van prachtige vakantiewoningen aan de Lek. Hier kunt u van april tot en met oktober genieten van het rustgevende geluid van kabbelend water en het schitterende uitzicht op de rivier. Het is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Nederland. Breng een bezoek aan het aangrenzende strand, maak een fiets- of wandeltocht langs de oevers of bezoek de bruisende stad Utrecht. Met een eigen vakantiewoning aan de Lek zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk ons verkoopaanbod ⤵

Tweede huis te koop in Lexmond

Ons aanbod op Resort Lexmond is divers en uitnodigend. De vakantiewoningen hebben een rustgevende uitstraling, die volledig aansluit bij de natuurrijke omgeving. Door de centrale locatie in Nederland maakt dit vakantiepark zeer aanterekkelijk voor toeristen. Daarom heeft u, als u een vakantiewoning koopt in Lexmond, meerdere opties voor het gebruik van de woning:

▶ Eigen gebruik - Indien u kiest voor volledig eigen gebruik maakt u alleen zelf gebruik van de vakantiewoning en kunt u deze niet beschikbaar stellen voor de verhuur. U kunt op elk gewenst moment terecht in uw vakantiewoning, echter is permanente bewoning niet toegestaan.

▶ Verhuur -
 Bij deze optie kunt u zelf niet verblijven in de vakantiewoning, maar ontvangt u wel per kwartaal een percentage van de verhuuropbrengsten. Bovendien wordt de verhuur volledig geregeld door de professionele verhuurorganisatie van TopParken.

▶ Eigen gebruik én verhuur - 
Er is ook nog een derde mogelijkheid waarbij u het eigen gebruik combineert met gedeeltelijke verhuur. Wanneer u zelf niet verblijft in de vakantiewoning kunt u deze beschikbaar stellen voor de verhuur. De opbrengst is hierbij afhankelijk van hoe vaak de woning beschikbaar is gesteld voor de verhuur.

Lees hieronder meer over de verschillende opties:

Waarom kiezen voor TopParken?

Het is goed om te weten dat wij al jarenlange ervaring hebben met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Dankzij samenwerkingen met onder andere Booking.com en BungalowSpecials hebben onze vakantieparken het hele jaar een hoge bezetting, wat zeer gunstig is als u de woning wilt gaan verhuren. Bovendien zorgt onze professionele verhuurorganisatie voor volledige ontzorging van de (gedeeltelijke) verhuur van uw vakantiehuis. Een slimme investering voor liefhebbers van vakantie aan het water.

 

Of ontvang onze brochure