Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen bij Maastricht

Vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Geniet van de magische stad Maastricht wanneer u maar wilt. Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Maastricht ligt in het dorpje Schin op Geul Résidence Valkenburg.  Vanaf dit vakantiepark van TopParken beleeft u Zuid-Limburg op z'n best.  Op Résidence Valkenburg is het mogelijk om een tweede huis te kopen nabij Maastricht. Zo geniet u het hele jaar door van de schitterende omgeving van Zuid-Limburg.

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

 

Onze vakantiewoningen

 

Bezoek Maastricht wanneer u maar wilt

In Maastricht krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland zit. U raakt nooit uitgegeken op deze stad van Nederland. Ook buiten Maastricht kunt u zich uitstekend vermaken. Denk aan een bezoek aan het gezellige Valkenburg of een ontdekkingstocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. 

Wanneer u een vakantiewoning voor eigen gebruik koopt voelt u de gastvrijheid van Limburg maar liefst elke dag! Het is ook mogelijk om een vakantiewoning beschikbaar te stellen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Wanneer u daarvoor kiest is er een aantrekkelijk rendement haalbaar.