Vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Geniet van de magische stad Maastricht wanneer u maar wilt. Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Maastricht ligt in het dorpje Schin op Geul Résidence Valkenburg.  Vanaf dit vakantiepark van TopParken beleeft u Zuid-Limburg op z'n best.  Op Résidence Valkenburg is het mogelijk om een tweede huis te kopen nabij Maastricht. Zo geniet u het hele jaar door van de schitterende omgeving van Zuid-Limburg.

De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe vakantiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe vakantiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

 

Onze vakantiewoningen

Vakantiepark Maastricht

In het heuvellandschap van Zuid-Limburg en op korte afstand van Maastricht en Valkenburg ligt Résidence Valkenburg. Op dit nieuwe vakantiepark vindt u luxe vakantiewoningen en vele faciliteiten voor jong en oud. Een verwarmd buitenzwembad, restaurant met terras en entertainment in de schoolvakanties zorgen ervoor dat u zich prima kan vermaken op het vakantiepark.

Door de verschillende type vakantiewoningen en de veelzijdige omgeving kunt u letterlijk alle kanten op. Fiets- en natuurliefhebbers kunnen zich volledig uitleven in het heuvellandschap van Limburg. Ook de grotten en het indrukwekkende plein 'Het Vrijthof' zijn populaire hotspots die u blijven verbazen. Proef de gastvrijheid van Limburg!

 
 
 
 

Bezoek Maastricht wanneer u maar wilt

In Maastricht krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland zit. U raakt nooit uitgegeken op deze stad van Nederland. Ook buiten Maastricht kunt u zich uitstekend vermaken. Denk aan een bezoek aan het gezellige Valkenburg of een ontdekkingstocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. 

Wanneer u een vakantiewoning voor eigen gebruik koopt voelt u de gastvrijheid van Limburg maar liefst elke dag! Het is ook mogelijk om een vakantiewoning beschikbaar te stellen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Wanneer u daarvoor kiest is er een aantrekkelijk rendement haalbaar.

Meer over een vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Voelt u zich thuis in Zuid-Limburg? Dan is het kopen van een tweede woning erg interessant voor u! Laat u verblijvend informeren door onze verkoopbrochure aan te vragen of neem contact op voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Brochure aanvragen