1. Veilig beleggen in een vakantiewoning
  2. Stijging binnenlandse vakanties
  3. Alternatief voor banksparen
  4. Professionele verhuurorganisatie

Vakantiewoning kopen met gegarandeerd rendement

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis op een van de 20 vakantieparken van TopParken wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kunnen wij u ook nu een gegarandeerd netto rendement per jaar aanbieden.

Indien u een vakantiewoning koopt met gegarandeerd rendement weet u van tevoren precies hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode. Daarnaast heeft u ook geen extra kosten als klein onderhoud. U geeft echter wel direct na aankoop de sleutel uit handen aan de verhuurorganisatie van TopParken. U kunt in dit geval dus zelf geen gebruik maken van de woning, maar wel zorgeloos en in alle rust de vruchten plukken van uw fiscaal slimme investering.

Vraag direct meer informatie aan
 

Of bekijk onze vakantiewoningen

Bedragen negatieve spaarrente verlaagd per 01-01-2021

Vanaf 1 januari 2021 zijn de bedragen waarover negatieve spaarrente wordt berekend opnieuw flink verlaagd. Alle grote Nederlandse banken hanteren nu een negatieve spaarrente. Wanneer u negatieve spaarrente betaald kan het interessant zijn om alternatieven te zoeken voor uw spaargeld. Een investering in de sterke en stabiele Nederlandse recreatiemarkt is dan een goede keuze. Wij informeren u graag. 

Een gegarandeerd rendement op een vakantiewoning in Nederland

Alle vakantiewoningen op de parken van TopParken zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een eigentijds interieur. Daarnaast zijn deze gelegen op mooie en toeristische locaties en zijn de parken voorzien van diverse faciliteiten.

Daar komt bij dat, indien u een vakantiewoning koopt bij TopParken, u een volledige ondersteuning geniet bij het verhuren van uw vakantiewoning, middels de verhuurorganisatie van TopParken. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren van vakantiehuizen op verschillende parken in Nederland nemen zij u de volledige verhuur en schoonmaak uit handen. Zo kunt u, zonder er na om te kijken, optimaal genieten van het rendement van uw vakantiewoning.

Om uw vakantiewoning optimaal te kunnen verhuren werkt TopParken al geruime tijd samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators als Booking.com, BungalowSpecials, Bungalow.net en Interchalet. Dit zorgt zowel voor een hoge bezettingsgraad als ook een voor u interessant rendement op uw vakantiewoning.

Wat zijn de beleggingsmogelijkheden?

Zoals hierboven toegelicht kan het verhuren van uw vakantiewoning een aantrekkelijk rendement opleveren. Koopt u een vakantiewoning voor de verhuur bij TopParken dan heeft u de keuze uit twee beleggingsvormen:

Rendement op basis van verhuuropbrengst (prognose)

Hierbij kiest u voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaalt in dit geval wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer u de woning vrij wilt geven voor verhuur aan de verhuurorganisatie van TopParken. Uw rendement is in dit geval afhankelijk van de verhuuropbrengsten van de woning. Ook heeft u bij deze manier van investeren vaste lasten, maar de keerzijde is dat de opbrengsten hoger kunnen uitvallen dan wanneer u kiest voor een beleggingsvorm met vast rendement.

Bekijk de voordelen
Bekijk de voordelen

Vast rendement (garantie)

Hierbij kiest u ervoor om de vakantiewoning volledig te verhuren en er zelf geen gebruik te maken. De verhuur van de woning geeft u na aankoop direct in beheer bij de verhuurorganisatie van TopParken waarop zij het verhuurproces starten. In het geval van een vast/gegarandeerd rendement wordt er van tevoren exact vastgesteld hoeveel rendement u ontvangt gedurende een vooraf bepaalde periode, én heeft u geen kosten aan klein onderhoud. Deze vorm is ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze investering in een vakantiewoning.

Bekijk de voordelen
Bekijk de voordelen

Een vakantiewoning met gegarandeerd rendement, zonder zorgen

Met jarenlange ervaring in zowel de verkoop als verhuur van vakantiewoningen staat TopParken u, ongeacht de gewenste beleggingsvorm, van begin tot eind bij. TopParken heeft een breed aanbod op maar liefst 20 verschillende vakantieparken in Nederland.

Daar komt bij dat TopParken u in het geval van verhuur ook nog eens compleet ontzorgt! Alles omtrent de verhuur wordt voor u geregeld zodat u zorgeloos kunt investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement. Bekijk nu direct ons complete aanbod of vraag onze brochure aan!

Vraag onze brochure aan

Bekijk hieronder ons aanbod vakantiewoningen