Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
  Bezichtig de laatste vakantiewoningen van Résidence Lichtenvoorde

Bezichtig de laatste vakantiewoningen van Résidence Lichtenvoorde

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Résidence Lichtenvoorde. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

De zoektocht naar uw eigen vakantiewoning start hier

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli openen wij de deuren van Résidence Lichtenvoorde tijdens onze informatiedagen. Op dit kleinschalige, luxe vakantiepark in de Achterhoek zijn nog enkele vakantiewoningen te koop. Kom kennismaken met het prachtige vakantiepark en bezichtig de laatste vakantiewoningen. Onze deskundige adviseurs staan klaar voor advies, afgestemd op uw situatie, wensen en eisen. 

Kom vrijblijvend langs tijdens de informatiedagen

Tijdens de informatiedagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark, de omgeving en de tientallen showmodellen. Daarnaast vertellen wij u graag alles over onze vernieuwde samenwerking met ING.

Dus, bent u zich aan het oriënteren of de aankoop van een vakantiewoning iets voor u is? Kom dan vrijblijvend langs op Résidence Lichtenvoorde. Exclusief tijdens het weekend profiteert u van diverse acties zoals een gratis inventarispakket bij aankoop van een Module of een gratis hottub bij aankoop van een Notario.

  • Zaterdag 13 en zondag 14 juli
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Adres: Boschlaan 26 in Lichtenvoorde
  • Bezichtig de allerlaatste kavels van het park
 

Eerst meer informatie ontvangen over Résidence Lichtenvoorde? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Meer informatie over onze financieringssamenwerking met ING.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Ontdek het park de vele faciliteiten voor jong en oud.

Résidence Lichtenvoorde

Over Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig luxe vakantiepark met mooie waterpartijen, gelegen in de Achterhoek (Gelderland). De uitstraling van het vakantiepark is, net als de omgeving, rustgevend en uitnodigend. Het vakantiepark is gelegen in Lichtenvoorde en is omgeven door een prachtig coulisselandschap bestaande uit uitgestrekte weilanden, bossen en slingerende wegen.

De nog beschikbare vakantiewoningen

De laatste vakantiewoningen, in totaal 4 verschillende typen zijn geschikt voor 4 of 6 personen, hebben een moderne uitstraling en zijn ontworpen uit een strak design. De luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. 

Aanbod vakantiewoningen

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️