Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Camping Hertenwei te koop

Camping de Hertenwei: nu Resort de Brabantse Kempen

  • Veel parkfaciliteiten
  • Nabij diverse grote steden
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Interessant rendement

Resort de Brabantse Kempen, voorheen Camping De Hertenwei

Eind oktober 2023, heeft TopParken voormalig vakantiepark De Hertenwei in Lage Mierde overgenomen. Het vakantiepark is in zijn geheel overgenomen, inclusief alle parkfaciliteiten. De Hertenwei gaat verder onder de naam Resort de Brabantse Kempen; deze naam is geïnspireerd door het nabijgelegen natuurgebied De Brabantse Kempen. TopParken heeft zich daarom ingezet voor een harmonieuze inpassing van het vakantiepark en de omgeving. Ontdek ons nieuwe vakantiepark en onze vakantiewoningen en wie weet heeft u op deze prachtige locatie binnenkort uw tweede huis!

Informatiedagen ⤵

Over het nieuwe vakantiepark

Resort de Brabantse Kempen in beschikt over veel parkfaciliteiten voor jong en oud, waaronder een binnen- en buitenzwembad, indoor wellness, verschillende sport- en speelvelden en een gezellig restaurant met terras. Bovendien is Resort de Brabantse Kempen de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land; in de omgeving is genoeg te beleven, zoals uitstapjes naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen of buurland België. Ook voor wandel- en fietsliefhebbers is Resort de Brabantse Kempen ideaal gelegen door nabijgelegen natuurgebieden De Brabantse Kempen en de Loonse en Drunense Duinen. Een eigen vakantiewoning in Lage Mierde betekent dan ook écht vakantiegevoel door de vele faciliteiten en de veelzijdige omgeving van Noord-Brabant.

De vakantiewoningen op voormalig Camping De Hertenwei

Een eigen vakantiewoning op voormalig Camping De Hertenwei betekent natuur, ontspanning en vooral Brabantse gezelligheid. Resort de Brabantse Kempen beschikt over comfortabele vakantiehuizen voor maximaal 6 personen, die van alle gemakken zijn voorzien, zoals meerdere slaapkamers, badkamers, ruim eet- en zitgedeelte, moderne keuken en een ruime tuin met terras. De vakantiewoningen zijn bovendien geschikt voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Uw eigen vakantiewoning op voormalig Camping De Hertenwei?

Ziet u het al voor zich? Een eigen vakantiewoning op voormalig Camping De Hertenwei, waar u onbeperkt met uw gezin en familie kunt genieten van de faciliteiten en de veelzijdige omgeving? Of een vakantiewoning waar u tegelijkertijd profiteert van een interessant rendement? We staan voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een eigen vakantiewoning.

 

Of vraag de brochure aan

Ontdek ook onze andere parken in Noord-Brabant: