Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop

Informatiedagen op Résidence Lage Vuursche

 

Dit event is geweest. Uiteraard bent u alsnog van harte welkom op Résidence Lage Vuursche. Plan hiervoor vrijblijvend een bezichtiging in of bezoek een van onze andere informatiedagen.

 
  • 30 maart, 31 maart & 1 april
  • Van 10.00 tot 17.00 uur
  • Adres: Koudelaan 25 in Lage Vuursche
  • Kom écht kennismaken

De zoektocht naar uw nieuwe vakantiewoning start hier

Bent u al zich al een tijdje aan het oriënteren of een eigen vakantiewoning iets voor u is of bent u op zoek naar een renderende investering? Bezoek dan zaterdag 30 maart, zondag 31 maart of maandag 1 april de informatiedagen op Résidence Lage Vuursche, tijdens deze dagen vertellen wij u graag alles over de interessante mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning. Ook kunt u tijdens deze dagen kennis maken met onze organisatie, het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wij geloven namelijk dat de échte zoektocht naar een eigen vakantiewoning pas begint op het vakantiepark. Op het vakantiepark proeft u de vakantiesferen, ziet u de omgeving en maakt u natuurlijk echt kennis met de vakantiewoningen en de ligging hiervan.

Tijdens onze informatiedagen zijn alle showmodellen geopend en kunt u deze van binnen- en buiten bekijken. Kom u ook langs op Résidence Lage Vuursche?

 

Eerst meer informatie ontvangen over Résidence Lage Vuursche? Vraag dan onze brochure aan.

Dit kunt u verwachten tijdens de informatiedagen

✔️ Bekijk zelfstandig of met een adviseur het park en de showmodellen.
✔️ Maak kennis met TopParken als organisatie.
✔️ Deskundig advies van onze adviseurs afgestemd op uw situatie, wensen en eisen.
✔️ Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik en verhuur.
✔️ Toelichting op het te behalen hoge netto rendement.
✔️ Dagelijks van 12.00 tot 15.00 uur zal er een financieel/fiscaal specialist aanwezig zijn voor persoonlijk advies.
✔️ Ontmoet onze professionele partners en leveranciers.

Lage Vuursche

Over Résidence Lage Vuursche

Op Résidence Lage Vuursche staan rust, groen en comfort centraal. Doordat het een volledig nieuw vakantiepark betreft, is bij de ontwikkeling ingespeeld op de hedendaagse, kwalitatieve standaarden. Van de infrastructuur tot de (duurzame) vakantiewoningen en van de entree tot het toekomstige centrumgebouw. De populaire ligging in Lage Vuursche, waar jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers naar toe komen maakt Résidence Lage Vuursche de perfecte locatie voor een eigen vakantiewoning of voor de verhuur. Bij volledige verhuur van uw woning is een hoog netto rendement haalbaar.

Aanbod vakantiewoningen

De Lodge Royal is een luxe, duurzame vakantiewoning voor 4 tot 6 personen welke zeer populair is om privégebruik en verhuur te combineren. De vakantiewoning is volledig gasloos en gelegen op zeer grote kavels tot 600m2, wat zorgt voor veel ruimte rondom de woning. Indien gewenst kunt u de woning volledig op maat aan laten passen, daarnaast zijn er uitbreidingsopties mogelijk zoals een berging en privé-wellnessfaciliteiten.

Vragen?

Wij zijn u graag verschijnen tijdens de inspiratiedagen. Mocht u vooraf vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 500 2444 of download onze brochure.

 

Bekijk ook ons overige nieuws ⤵️