1. Nieuwe recreatiewoningen te koop
  2. De laatste verkoopfase
  3. Vlak bij Valkenburg en Maastricht
  4. Voor eigen gebruik en/of verhuur

Recreatiewoning kopen in Limburg

Overweegt u een recreatiewoning te kopen in Limburg? Op Résidence Valkenburg, gelegen in Schin op Geul, is gestart aan de laatste verkoopfase van nieuwe recreatiewoningen in Limburg. In deze laatste fase zijn twee typen luxe vakantiewoningen te koop, inclusief eigen grond, voor eigen gebruik of verhuur. Beide types zijn voorzien van zonnepanelen, volledig gasloos en uit te breiden met hottub en/of sauna.

Het park heeft een ideale ligging op 5 minuten afstand van Valkenburg en 15 minuten van Maastricht. Deze ligging zorgt ervoor dat het vakantiepark een populaire vakantiebestemming is voor binnen- en buitenlandse toeristen. Hierdoor is het aantrekkelijk om uw recreatiewoning in Limburg gedeeltelijk of geheel te gaan verhuren.

Bekijk de recreatiewoningen in Limburg

Investeren in een recreatiewoning in Limburg

Een recreatiewoning kopen in Limburg bij TopParken is een slimme investering. Dit levert tegenwoordig namelijk meer rendement op dan het traditionele banksparen. Kiest u voor volledige verhuur dan ontvangt u een netto rendement per jaar. Houd er wel rekening mee dat u dan zelf geen gebruik kan maken van de woning. Wilt u rendement ontvangen en toch ook zelf af en toe van de woning gebruik maken? Dan is aanschaffen voor gedeeltelijke verhuur interessant. Zowel bij gedeeltelijke als volledige verhuur wordt het gehele verhuurproces verzorgd door onze verhuurorganisatie. Door jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende touroperators hebben de vakantieparken van TopParken doorgaans het gehele jaar een goede bezetting. 

Résidence Valkenburg

De regio Zuid-Limburg is een populaire bestemming onder zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Koopt u een recreatiewoning in Limburg om deze te verhuren dan maken uw gasten niet alleen gebruik van de woning maar ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Bovendien bevindt Résidence Valkenburg zich vlak bij toeristische trekpleisters als Valkenburg en Maastricht. De vele fiets- en wandelpaden die door de heuvels van Limburg lopen laten deze provincie van haar mooiste kant zien. Op het park zijn fietsen te huur, er is een buitenzwembad met kinderbad en een restaurant in Ibiza style. Het zal u en uw gasten aan niets te korten komen tijdens een vakantie bij Résidence Valkenburg.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Limburg en wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan onze brochure aan via onderstaande knop of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Vraag de brochure aan