De laatste verkoopfase is uitverkocht

Op Résidence Valkenburg zijn geen nieuwe recreatiewoningen meer te koop. Toch op zoek naar een nieuwe recreatiewoning? Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe recreatiewoningen op ons nieuwe vakantiepark Résidence Lage Vuursche! Dit park is gelegen in het hart van Nederland, in Lage Vuursche.

Investeren in een recreatiewoning in Limburg

Een recreatiewoning kopen in Limburg bij TopParken is een slimme investering. Dit levert tegenwoordig namelijk meer rendement op dan het traditionele banksparen. Kiest u voor volledige verhuur dan ontvangt u een netto rendement per jaar. Houd er wel rekening mee dat u dan zelf geen gebruik kan maken van de woning. Wilt u rendement ontvangen en toch ook zelf af en toe van de woning gebruik maken? Dan is aanschaffen voor gedeeltelijke verhuur interessant. Zowel bij gedeeltelijke als volledige verhuur wordt het gehele verhuurproces verzorgd door onze verhuurorganisatie. Door jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende touroperators hebben de vakantieparken van TopParken doorgaans het gehele jaar een goede bezetting. 

Résidence Valkenburg

De regio Zuid-Limburg is een populaire bestemming onder zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Koopt u een recreatiewoning in Limburg om deze te verhuren dan maken uw gasten niet alleen gebruik van de woning maar ook van de uitgebreide parkfaciliteiten. Bovendien bevindt Résidence Valkenburg zich vlak bij toeristische trekpleisters als Valkenburg en Maastricht. De vele fiets- en wandelpaden die door de heuvels van Limburg lopen laten deze provincie van haar mooiste kant zien. Op het park zijn fietsen te huur, er is een buitenzwembad met kinderbad en een restaurant in Ibiza style. Het zal u en uw gasten aan niets te korten komen tijdens een vakantie bij Résidence Valkenburg.