Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 - 500 2444.

In welke box wordt een tweede huis belast bij de inkomstenbelasting?

Een tweede huis/vakantiehuis wordt voor de inkomstenbelasting belast in box 3 tegen de WOZ-waarde. Voorwaarde hierbij is dat het vakantiehuis niet als hoofdverblijf wordt gebruikt.

Wat zijn de mogelijkheden bij het beleggen in een vakantiehuis?

Bij TopParken is het mogelijk om te investeren in een vakantiehuis. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een interessant rendement uit uw investering haalt. U kunt ervoor kiezen om te investeren op basis van prognose, zodat u zelf de controle heeft over uw vakantiehuis of investeren op basis van garantie, waarbij u alle zorg uit handen geeft en u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Waar vind ik het actuele aanbod?

Bij TopParken kunt u een vakantiehuis aankopen voor eigen gebruik of u kunt een vakantiehuis aankopen en deze (gedeeltelijk) verhuren.

Klik hier voor het actuele aanbod vakantiehuizen voor (gedeeltelijk) eigen gebruik.

Klik hier voor het actuele aanbod vakantiehuizen voor volledige verhuur.

Wat houdt een netto rendement precies in?

In de markt wordt regelmatig geadverteerd met hoge rendementen waar achteraf nog verschillende kosten vanaf gehaald worden. Bij TopParken is een netto rendement écht netto. Er worden achteraf geen kosten vanaf gehaald. Het kostenplaatje van de investering wordt op een transparante wijze naar u gecommuniceerd.

Wanneer worden er open huis dagen gehouden?

TopParken open huis dagen worden regelmatig georganiseerd en zijn een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het vakantiepark, de omgeving en de vakantiehuizen. Tijdens deze dagen staat een vakantiepark extra in de aandacht en profiteert u vaak van speciale acties. Klik hier voor de open huis dagen agenda.

Hoe zit het met de financiering van een vakantiehuis?

TopParken werkt nauw samen met een aantal banken en financiële instellingen. Deze kunnen voor u een aantrekkelijk hypotheek- of financieringsarrangement samenstellen voor de aankoop van een vakantiehuis op een prachtig perceel. Naast het geven van een financieringsadvies, kunnen de banken en financiële instellingen u tevens van dienst zijn bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen tegen een voordelig tarief.

Is permanente bewoning toegestaan op de parken?

Permanente bewoning op onze parken is niet toegestaan, tenzij het betreffende bestemmingsplan het toelaat.