Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Chalet kopen Utrechtse Heuvelrug

Chalets te koop Utrechtse Heuvelrug

  • Vrijstaande, duurzame en zeer luxe chalets
  • Unieke bosrijke omgeving
  • Uit te breiden met wellness
  • Te koop inclusief eigen kavel

Luxe chalets te koop op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een uniek natuurgebied in Nederland geliefd bij natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, mountainbikers en rustzoekers. Dé ideale locatie dus om uw eigen luxe chalet te kopen. Op de Utrechtse Heuvelrug geniet u van het buitenleven en dankzij de centrale locatie bent u toch dicht bij steden en alle voorzieningen. Résidence Lage Vuursche is het vakantiepark van TopParken dat in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug ligt. Recentelijk is hier de verkoop van de luxe chalets voor 4 of 6 personen gestart.

 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

Résidence Lage Vuursche

Op Résidence Lage Vuursche zijn luxe chalets te koop op de Utrechtse Heuvelrug. Dit nieuwe vakantiepark ligt op een unieke locatie in een gebied waar jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers komen. Het is dan ook zeer aantrekkelijk om een chalet te kopen op de Utrechtse Heuvelrug voor de verhuur. Kiest u voor verhuur (volledig of gedeeltelijk) dan wordt dit volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie. U hoeft overigens niet te kiezen voor verhuur, u kunt ook kiezen voor volledig eigen gebruik. Als u een chalet koopt op de Utrechtse Heuvelrug bij TopParken, dan krijgt u niet alleen een duurzame woning maar kunt u deze ook naar wens uitbreiden met wellness, zonnepanelen of een berging.

In het kort:

  • Zeer luxe chalets voor 4 of 6 personen
  • Duurzaam uitgevoerd en volledig gasloos
  • Gelegen op zeer ruime kavels, inclusief eigen grond
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide
 

De Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust en de plek om even te ontspannen midden in de natuur. Lage Vuursche is een historisch dorpje midden in het bos op korte afstand van Hilversum en Soest. Niet alleen geniet u van de bossen als u een chalet koopt op de Utrechtse Heuvelrug bij TopParken. De Loosdrechtse Plassen liggen ook vlakbij en bieden veel recreatieve mogelijkheden. Zo is er voor ieder wat wils tijdens een verblijf op de Utrechtse Heuvelrug en dat is ook wat deze regio zo aantrekkelijk maakt voor een toeristische verblijf.

Is uw interesse gewekt voor een luxe chalet bij Résidence Lage Vuursche?
Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of plan een afspraak in.