Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Parc du Soleil

Op een prachtige locatie in Noordwijk, op loopafstand van het strand & tegenover een prachtig bloembollenveld, vindt u Parc du Soleil. De Nederlandse kust is al  jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op Parc du Soleil zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Op onze overige vakantieparken in Nederland hebben wij nog wel een groot aanbod vakantiewoningen te koop. Deze zijn interessant voor zowel eigen gebruik of met een interessant netto rendement per jaar.

Bekijk al onze vakantiewoningen

Ontdek onze nieuwe waterrijke projecten in eigen land

Op Recreatiepark het Esmeer (Bommelerwaard) en Park Westerkogge (Markermeer), twee waterrijke vakantieparken, is TopParken recent gestart met een nieuw exclusief project. Dit nieuwe project met luxe vakantiewoningen zorgt ervoor dat de unieke waterrijke omgeving perfect doorgevoerd wordt op de de vakantieparken zelf. De nieuwe luxe vakantiewoningen zijn gelegen direct aan het water en zijn uitgevoerd met sauna, jaccuzi en buitendouche.  Op Park Westerkogge zijn ook vakantiewoningen te koop inclusief eigen aanlegsteiger en bootje.

Recreatiepark het Esmeer en Park Westerkogge zijn beide gelegen in een zeer populaire waterrijke omgeving in eigen land. Recreatiepark het Esmeer is gelegen in de Aalst (Gelderland), het park ligt als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Park Westerkogge ligt naast Hoorn (30 minuten van Amsterdam) op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Ook het strand is goed bereikbaar vanaf Park Westerkogge.

De prachtige nieuwe woningen en de unieke omgeving maakt de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een hoog netto rendement per jaar!

Bekijk onze nieuwe waterrijke projecten 
 

Of vraag direct meer informatie aan

Een vakantiewoning kopen op een van de vakantieparken van TopParken.

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 20 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide. 

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken van TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken.


Privacy policy | Disclaimer | Pers

Green Key  TicketsPlus  Zoover AwardsGoogle ReviewsZakenvriend van KWF