Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Parc du Soleil

Op een prachtige locatie in Noordwijk, op loopafstand van het strand & tegenover een prachtig bloembollenveld, vindt u Parc du Soleil. De Nederlandse kust is al  jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een vakantiewoning. Mede hierdoor is het aanbod aan de kust schaars. Op Parc du Soleil zijn helaas ook geen vakantiewoningen meer te koop. Op onze overige vakantieparken in Nederland hebben wij nog wel een groot aanbod vakantiewoningen te koop. Deze zijn interessant voor zowel eigen gebruik of met een interessant netto rendement per jaar.

Bekijk al onze vakantiewoningen

Ontdek onze nieuwe waterrijke projecten in eigen land

Op twee prachtige waterrijke locaties in eigen land is TopParken recent gestart met nieuwe projecten met luxe vakantiewoningen. Met deze nieuwe projecten speelt TopParken nog beter in op de behoefte van de gasten. Op de vakantieparken, Park Westerkogge en Recreatiepark het Esmeer, wordt de waterrijke omgeving volledig doorgevoerd in het uiterlijk van het park zelf. Zo zijn alle vakantiewoningen gelegen direct aan het water, daarnaast zijn ze uitgevoerd met sauna, jaccuzzi en buitendouche.

Recreatiepark het Esmeer en Park Westerkogge zijn beide gelegen in een zeer populaire waterrijke omgeving in eigen land. Recreatiepark het Esmeer is gelegen in de Aalst (Gelderland), het park ligt als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Park Westerkogge ligt naast Hoorn (30 minuten van Amsterdam) op korte afstand van het Marker- en IJsselmeer. Ook het strand is goed bereikbaar vanaf Park Westerkogge.

De prachtige nieuwe woningen en de unieke omgeving maakt de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik of voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een hoog netto rendement per jaar!

Bekijk onze nieuwe waterrijke projecten 
 

Of vraag direct meer informatie aan

Een vakantiewoning kopen op een van de vakantieparken van TopParken.

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen op 17 vakantieparken in Nederland, allen gelegen op unieke locaties in de natuur. Alle vakantiewoningen zijn te koop voor eigen gebruik, met een interessant rendement of met een combinatie van beide. 

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de vakantieparken van TopParken kiest u voor een betrouwbare partij die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken.


Privacy policy | Disclaimer | Pers