Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen in Utrecht

  • Twee prachtige vakantieparken in Utrecht
  • Vrijstaande woningen op eigen grond
  • Midden in de natuur gelegen

Recreatiewoningen te koop in Utrecht

Denkt u erover om een recreatiewoning in Utrecht te kopen? Utrecht is een provincie met ontzettend veel mogelijkheden. Een veelzijdige en bruisende provincie met een hele rijke historie. Bij TopParken vindt u twee prachtige vakantieparken in de provincie Utrecht, namelijk Résidence Lage Vuursche en Résidence Westenburg. Hier zijn diverse (nieuwe) recreatiewoningen te koop. Recreatiewoningen op een mooie locatie midden in de natuur.

Bekijk onze recreatiewoningen
 

Of plan direct vrijblijvend een afspraak in op het vakantiepark. We staan voor u klaar.

 

Recreatiewoning kopen op een vakantiepark in Utrecht

Résidence Lage Vuursche - TopParken is onlangs gestart met de verkoop fase 1 van 83 duurzame, vrijstaande vakantievilla’s op eigen grond bij Résidence Lage Vuursche. Jaarlijks brengen meer dan 2 miljoen bezoekers een bezoek aan de populaire plaats Lage Vuursche. Lage Vuursche heeft een schitterende bosrijke omgeving en is daarnaast vlak bij Paleis Soestdijk gelegen. De vakantievilla’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn er voor eigen gebruik of verhuur.

Résidence Westenburg - Dit rustige vakantiepark is gelegen in het dorp Benschop en bevindt zich op 20 minuten afstand van Utrecht Centraal. Een ideale locatie dus! U ruilt de drukte van de stad in korte tijd om voor veel rust en ruimte midden in de natuur. Hier zijn nieuwe recreatiewoningen te koop op eigen grond mét eigen parkeerplaats. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn er voor eigen gebruik.

 
 

Daarom een recreatiewoning kopen in Utrecht

De provincie Utrecht is enorm gevarieerd. Aan de ene kant vindt u er prachtige bossen, heidevelden, stuifzanden en weidegebieden. Aan de andere kant is het een hele bruisende stad waar u ook veel historie en cultuur vindt. Utrecht staat natuurlijk bekend om de populaire Domtoren, maar ook de grachten en gezellige restaurants, terrasjes en winkelstraten. U vindt er voor ieder wat wils. Dat maakt het de ideale locatie om een recreatiewoning te kopen in Utrecht.

De Utrechtse Heuvelrug

Één van de unique selling points van Utrecht: de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig nationaal park die u eens gezien moet hebben. U vindt er schitterende natuur: stuifzanden, heidevelden, bossen en uiterwaarden. De Utrechtse Heuvelrug heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare. Het is dan ook de ideale locatie om mooie wandel- en fietstochten te maken. Een perfecte plek om écht even tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. 

 

Interesse in een recreatiewoning in Utrecht?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een recreatiewoning in Utrecht bij TopParken? Plan dan gerust een afspraak in bij één van onze vakantieparken, Résidence Lage Vuursche of Résidence Westenburg. Of neem contact met ons op. Meer informatie? Vraag dan een brochure aan via onderstaande button.

Vraag brochure aan

Veelgestelde vragen over een recreatiewoning kopen in Utrecht

Kan ik bij TopParken een recreatiewoning kopen nabij Hilversum?

Voor een recreatiewoning vlak bij het bruisende Hilversum bent u bij TopParken aan het juiste adres. Résidence Lage Vuursche, een gloednieuw vakantiepark, bevindt zich namelijk op 16 minuten rijafstand van Hilversum. Daarnaast bevindt Résidence Westenburg, een rustig vakantiepark midden in de natuur zich op 30 minuten rijafstand. 

Biedt TopParken recreatiewoningen aan in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug?

TopParken biedt op twee verschillende parken recreatiewoningen te koop aan die zich nabij de Utrechtse Heuvelrug bevinden. Résidence Lage Vuursche in het gelijknamige en zeer populaire dorpje Lage Vuursche, bevindt zich op 30 minuten rijafstand van de Utrechtse Heuvelrug. Ook Résidence Westenburg in Benschop bevindt zich vlak bij de Utrechtse Heuvelrug. De ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten!

 

TopParken Verkoop is regelmatig te zien op televisie.

     


Privacy policy | Disclaimer