Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Op Google

Vakantiewoningen te koop in Lichtenvoorde (Gelderland)

  1. Vanaf € 115.994 incl. BTW
  2. In de Achterhoek
  3. Het mooiste fiets- en wandelgebied van NL
  4. Restaurant, bowling en binnenzwembad

Een vakantiewoning kopen in de Achterhoek?

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Gelderland bent u bij TopParken aan het juiste adres. Résidence Lichtenvoorde (Achterhoek) is een exclusief park waar service hoog in het vaandel staat. Het is op korte afstand gelegen van de Duitse grens (Lichtenvoorde) en wordt gekenmerkt door mooie waterpartijen. In de omgeving vindt u de mooiste wandel- en fietsroutes van Nederland, op het park zelf zowel binnen- als buitenfaciliteiten.

  • Verwarmd binnenzwembad
  • Bowlingbanen
  • Bekend en zeer goed aangeschreven Restaurant (Skik&Zo)
  • Visvijvers

De omgeving en vele faciliteiten maakt Résidence Lichtenvoorde een zeer populair vakantiepark voor het kopen van een vakantiewoning. Wilt u meer informatie over het park, de omgeving en onze vakantiewoningen, vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen
 

Binnenkort te koop!
Gloednieuwe vakantiewoning aan het water met twee slaapkamers met eigen douche en badkamer. Vul alvast het formulier in en ontvang als eerste informatie over deze woning

Bezoek Résidence Lichtenvoorde

Wilt u kennis maken met Résidence Lichtenvoorde en de vakantiewoningen van binnen bekijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze advsieurs wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken
 
 
Vissen op Residence Lichtenvoorde
 

Bezoekadres: Boschlaan 26 in Lichtenvoorde

 

Vakantiewoningen te koop

U koopt bij Résidence Lichtenvoorde al een duurzaam, kwalitatief en hoogwaardige vakantiewoning vanaf € 115.994 incl. btw op een huurkavel. ​Het verhuren van uw vakantiewoning is bij Résidence Lichtenvoorde mogelijk maar niet verplicht. Door verschillende ontzorgpakketten is uw verblijf een ware beleving.

Er zijn nog enkele investeringsmodellen beschikbaar inclusief eigen kavel, tuinaanleg, complete inventaris en vrij op naam. U bepaalt uiteraard zelf in welke mate u uw eigen vakantiewoning wenst te gebruiken.

Onze vakantiewoningen

Vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoningen voor gedeeltelijk / volledige verhuur

Bekijk het volledig aanbod op Résidence Lichtenvoorde
 


Privacy policy | Disclaimer | Privacy policy | Pers