1. Op 17 unieke locaties
  2. Voor eigen gebruik of verhuur
  3. Uitgebreid aanbod vakantiehuisjes

Vakantiehuisje kopen

Een vakantiehuisje kopen in Nederland is een interessante mogelijkheid voor het investeren van uw (spaar)geld. Wellicht wilt u hier vooral zelf gebruik van maken als een tweede huis. Maar bij TopParken kunt u ook een aantrekkelijk rendement ontvangen als u de woning gaat verhuren. De vakantieparken van TopParken liggen allemaal op unieke locaties, van de Veluwe tot aan de kust. Dankzij de meer dan 40 jaar ervaring in de recreatiebranche is een vakantiehuisje kopen bij TopParken een zorgeloze investering voor u. 

Bekijk het aanbod
 

In welke provincie gaat u een vakantiehuisje kopen?

Vakantiehuisje kopen in Nederland

Toerisme in Nederland is de afgelopen jaren flink gestegen. Niet alleen buitenlandse toeristen maar ook steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in ons eigen land. Dit maakt het extra interessant voor u om een vakantiehuisje te kopen in Nederland. Kiest u voor TopParken dan geniet u bovendien van vele voordelen. Naast de jarenlange ervaring heeft TopParken ook een eigen verhuurorganisatie. Kiest u ervoor een vakantiehuisje te kopen voor de verhuur dan wordt het gehele proces voor u verzorgd. De doorgaans hoge bezetting wordt gerealiseerd door samen te werken met gerenommeerde touroperators. Dit zorgt ervoor dat u bij volledige verhuur een vast aantrekkelijk rendement ontvangt.

De mogelijkheden voor het gebruik van uw vakantiehuisje

Een vakantiehuisje kopen in Nederland doet u met een bepaald doel voor ogen. Of dit nu is om er zelf zo vaak mogelijk gebruik van te maken of om er juist rendement mee te behalen, de keus is volledig aan uzelf. Elke vorm heeft bepaalde voordelen, het is goed om hier van op de hoogte te zijn. Hieronder zetten we de verschillende gebruiksvormen voor u op een rijtje:

✔️ Eigen gebruik - U maakt alleen zelf, op recreatief niveau, gebruik van uw vakantiehuisje.
✔️ Combinatie van eigen gebruik en verhuur - U bepaalt wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en wanneer u deze beschikbaar stelt voor de verhuur. Uw opbrengsten zijn afhankelijk van de verhuurinkomsten.
✔️ Volledige verhuur - U stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur en maakt er zelf geen gebruik van. U ontvangt een vast rendement.

 

Een vakantiehuisje kopen op een vakantiepark

Het aanbod van TopParken bestaat uit 17 vakantieparken in Nederland op unieke locaties. De parken liggen allen midden in de natuur en op toeristisch aantrekkelijke locaties. Door dit diverse aanbod is er altijd een vakantiehuisje te koop op een vakantiepark dat aansluit bij uw wensen. Een vakantiehuisje kopen op een vakantiepark betekent dat u ook gebruik kan maken van de diverse voorzieningen. Zo beschikken veel parken onder andere over een zwembad, diverse sport- en speelfaciliteiten, horecagelegenheden en fietsverhuur. Ideaal voor uzelf, maar ook als u de woning gaat verhuren.

Wilt u meer informatie ontvangen over een vakantiehuisje kopen in Nederland bij TopParken? Bezoek dan eens onze Open huis dagen, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend onze brochure aan via onderstaande knop.

Vraag de brochure aan

Ontdek hieronder een selectie van de vakantiehuisjes in Nederland

Bekijk het volledige aanbod