Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
TopParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Putten

Een vakantiewoning kopen bij Putten

 • Vakantiepark op slechts 7 km van Putten
 • In de natuurrijke omgeving van de Veluwe
 • Optioneel met wellness

Een vakantiehuis bij Putten kopen

Putten: een gezellig dorp met rijke historie dat wordt omringd door heide, bossen en polders. Een heerlijke vakantiebestemming vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe; een van de mooiste natuurgebieden van Nederland! Wij geven u groot gelijk als u hier een vakantiehuis wilt kopen! Een recreatiewoning kopen betekent namelijk niet alleen een eigen vakantieplek in Nederland, maar ook een aantrekkelijk rendement dat u hiermee kunt behalen bij verhuur.

 

Of vraag direct vrijblijvend meer informatie aan

Onze recreatiewoning in de omgeving van Putten:

Een interessante investering

Indien u een vakantiehuis bij Putten koopt kunt u deze gebruiken voor eigen gebruik; een voordeel hiervan is dat u op ieder gewenst moment vakantie kunt vieren op een prachtige locatie. Wanneer u kiest voor verhuur, kunt u kiezen voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Hierbij profiteert u van een interessant nettorendement over de verhuuropbrengsten van uw eigen vakantiewoning! En een extra voordeel; onze professionele verhuurorganisatie neemt de (gedeeltelijke) verhuur voor u volledig uit handen, van de verhuur tot de einschoonmaak. TopParken gaat daarbij direct voor u aan de slag om een zo hoog mogelijke bezetting en daarmee rendement te behalen.

  Interessant rendement
  Professionele verhuurorganisatie
  Uitstekende parkfaciliteiten
  Jarenlange ervaring
 

Over Resort Veluwe

Resort Veluwe ligt verscholen in de bossen van Garderen en straalt veel luxe uit, aansluitend op de omgeving. Het park beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten én grenst aan het Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. Genoeg vermaak dus! De verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, horeca, bowlingbanen en speelruimtes zorgen voor een comfortabel verblijf op Resort Veluwe. 

De vakantiewoningen stralen luxe en comfort uit en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Voor net dat extra beetje luxe kunt u ook een vakantiehuis kopen mét wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub en buitendouche. 

 
 

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden:

Wat kost een vakantiewoning bij Putten?

De kosten van een vakantiewoning bij Putten variëren per type. De meest actuele prijzen ziet u op deze pagina. Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Koop ik alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de woning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat.